Lenkkiä, leikkiä ja lättyjä (perjantai)

Aamu alkoi, sillä että herättiin miehen kanssa sohvalta. Huonosti nukuttujen öiden jälkeen päätettiin jäädä siihen nukkumaan. Saatiinkin nukkua hyvin, kertaakaan ei tarvinnut käydä makkarissa vaikka jotain rutinaa välillä kuului.

Vein lapset hoitoon ja tulin kotiin tekemään maatalousteknologian tehtäviä. Ensimmäinen tehtävä olikin tullut bumerangina takaisin ja sain sitä täydentää ekan tunnin..
Seuraavat tunnit meni dieselmoottorin kanssa. Miksei netissä ole naisille konesivustoa missä asiat on selitetty selkokielellä? Miksi öljypohja ei ole pohja vaan joku laatikko? Ei yhtää loogista.

Kauppareissu, lasten haku ja mummulassa käynti. Muksut pääsi hyvin karkkipäivän makuun paapan karkkikätkön avulla. Kuvassa mummu taitaa juuri piirtää selkään sormella etukuormaa-traktoria ja Tuhti-kärryjä. :)

Jostain sain idean tehdä tänään lättyjä. Yhtään ei huvittanut mutta kun tuli luvattua. 

Viikonloppu suunnitelmat muuttui taas vauhdista. Rölli-koira tulee meidän ja lasten iloksi. Lisäksi sikalan askareet on meidän vastuulla. Saatiin J:n kanssa isiltä lupa, että päästään kahdestaan tänään ilta-askareille. :)

Tein tällä viikolla pari jonkinlaista intervallijuoksua. Kolme minuuttia reipasta kävelyä ja minuutti 70 prosentin vauhdilla juoksua. Tätä vähintään puoli tuntia. 
Tänään jalat suuntas ikävästi laskettelurinnettä kohti. Piti käydä yksin ensin testaamassa ennen kuin kehtaa seurassa mennä. Kaksi kolmasosaa oli mäestä juostuna kun oli pakko pysähtyä. Vaikka loppumatkan juoksinkin, niin otti tauko päähän. Ottaa itsetuntoon myöntää, etten päässyt ylös asti yhdellä kerralla. Jopa viimeksi, juhannuksena 2013 S:n laskettuna aikana, rinne tuli valloitettua kävellen ison mahan kanssa eikä se tuntunut missään.
No, masentuneena kävely alamäkeen.
Miltä tuntuu epäonnistua? Huonolta.
Miltä tuntuu onnistu? Hyvältä.
Asia oli sitten sillä selvä. Alaspäästyä nokka kohti vastamäkeä
ja uudelleen juoksuksi. Tällä kertaa ylös asti! ;) 

 Anonyymille kiitos vinkistä! Tomaatit kypsyy hyvin sekä ikkunalla että pimeässä kaapissa. ;)

1 kommentti