Miniloma Helsinkiin!

(Pahoittelen kännykätasoisia kuvia. Kamera on pysynyt viime päivät pöydällä tai laatikossa.)

Lähdettiin lauantaiaamuna naapurin pariskunnan kanssa kohti Helsinkiä. Lapset hyppi riemusta aamulla kun kuulivat pääsevänsä muorin ja vaarin työ sekä mummille yöksi. Ei siis ollenkaan ollut paha jättää lapsia hoitoon(vaikka lauantai-iltana omantunnon tuskat oli jo kovat).  
  
Mitään aikataulutusta ei tehty vaan tehtiin mitä huvitti.
Vietiin kamat äkkiä hotelliin ja suunnattiin mun isoveljen luo kahville.
Siitä hypättiin bussiin koska kuultiin ratikan raiteiden olevan poikki. 
Pientä jännitystä toi se, että bussi ei mennytkään sinne minne piti vaan Olympiastadionille. Kävellen etsittiin lähin ratikkapysäkki ja sillä päästiin oikeaan paikkaan.


 Seuraavaksi ratikalla Kamppiin Memphikseen syömään ja sieltä Zetoriin istumaan. Viimeksi mainitun meno ei kyllä paljon eronnut meidän paikallisesta. 

Aamulla lähdettiin kotiin päin, Ideaparkin kautta. Ikea ja Helsingin keskusta olisivat kyllä houkutelleet mutta ensi kerralla sitten. Tuliaisten lisäksi käteen ei oikein muuta tarttunut. Nämä salihousut maltoin H&M:ltä ostaa, Ginassa kuitenkin tuli hetken päästä vastaan housut, jotka olisivat olleet hienommat. 


Olipas se kivaa päästä välillä isoon kaupunkiin! 
Sää olisi saanut olla parempi niin oltaisiin viitsitty kävellä vähän kaupungillakin. 
Kova tuuli höystettynä tihkusateella ei oikein mieltä lämmittänyt.  

Toissapäivänä sain valmiiksi villapaidan. Ohjeen mukaan sen piti valmistua päivässä mutta kyllä aikaa kului vähän enemmän. Sopiva kotona istumiseen.


Äiti pisti kuitenkin eilen paremmaksi ja sain tämmösen. Onneksi en Ideaparkista ostanut pitkää villapaitaa!Lisäksi leivottiin eilen "talven" ekat piparit ja lämmitettiin lapsille glögiä. Ihan siksi koska huvitti ja kouluviikko on ohi. Lapset lomailee loppuviikon ja koko ensi viikon hoidosta. Saa nähdä missä ihmeen välissä syvennyn koulutehtäviin. :) 


Ei kommentteja