Fitfarm!

Maanantaina viikko alkoi hyvin kun mies tuli kukkien kanssa kotiin. Meillä tämmönen ei ole todellakaan normaalia, en tiedä mikä sitä vaivas. Seuraava päivä olikin vähän huonompi..

Kävin nimittäin tiistaina elämäni ensimmäisessä viisauden hampaan poistossa ja se oli kyllä kauhiaa! Vasta odottaessa omaa vuoroa tajusin kuinka lujaa jännitin. Kädet tärisi ja heti lääkärin tuo päästyäni ilmoitin miten kovasti hammaslääkäreistä tykkään. Kovan väännön ja repimisen jälkeen hammas irtosi ja naama puutuneena nousin istumaan. Taju meinasi lähteä ja ITKU TULI. Olin unohtanut hengittää toimenpiteen aikana. Kotimatka kesti ikuisuuden kun piti pysähtyä kolmostien varteen rauhoittumaan. Nössö.

Eilen olin kaverin kanssa kuuntelemassa Jutta Gustafsbergin luentoa Törnävä-salilla. Mitään uutta tietoa sieltä ei mukaan lähtenyt mutta sain ainakin kysyä PT:n mielipiteen miten saisin viimeiset kilot pois ja vahvistuksen omalle suunnitelmalleni. Pohdin sitä vielä hetken itsekseni ennen kuin sanon ääneen.. Kyse ei kuitenkaan ole mistään kisailusta vaan kuntoilusta!
 
Jos suu ei vuotaisi verta, en tietäisi hampaan poistosta mitään. Ei ole ollut mitään kipuja! Salilla olen käynyt viimeksi sunnuntaina ja nyt tänään oli jo pakko päästä! Kannatti mennä, pikkuveljen kans oli mukavaa. Sain kyykky-oppiakin!

Punahilkan neuleponcho valmistui neidille. Naapurin tilaamat tossut ovat testausvaiheessa, vink vink! Ja seuraava neulemekko jo polttelee takaraivossa.. Joululomalla aion repiä aikaa myös saumurille ja ompelukoneelle. Keräsin Pinterestiin kokoelman ideoita, jotka vaativat enää toteutuksen.

Ei kommentteja