Joululoma tuli sittenkin!

Viime viikko oli täynnä hulinaa ja koulun kanssa otettua loppukiriä. Ehdimpäs kuitenkin käymässä torstai-iltana pikkujouluissa. Lauantaiaamuna saatiin siivot tehtyä. Kiitos miespuolisen kodinhengettären, joka imuroi essu päällä(siinä toivossa, että siivoava mies on seksikkäämpi kuin ei-siivoava).

Pidetään nyt 2,5 viikkoa oikein kunnolla lomaa. Perjantaina kirjastosta tarttui mukaan pari kirjaa, pitkästä aikaa! Toisen luin kahdella aukaisulla, joten uusi kirjastoreissu tulee eteen vielä loman aikana.

Lisäksi aiotaan lasten kanssa ottaa rennosti: lukea satuja, leikkiä, leipoa, katsoa leffoja ja ulkoilla. Ekat leivonnat tehtiin tänään ihan muuten vaan. Teki mieli suklaata ja kakusta tuli loppujen lopuksi kuvauskelvoton kasa suklaata ja kermaa. Tiistaina täytyy tehdä porkkanalaatikot ja joululimput. Toivottavasti paremmalla onnella..

Aattona meille muuttaa Mailegin poikapupu. Saumuri oli vaihtanut vapaalle ja yhteistyön tuloksena pupu sai vain yhden paidan.
S:n mekkokangas ja kaavat odottavat kuitenkin vielä kasausta, joten Singerit joutuvat vielä tämän vuoden puolella hommiin. Myöskään kudinpuikot eivät tämän joulun aikana pääse lepäämään!

A:n ja äitin kanssa tonttuiltiin eilen.. A viimeisteli yhtä pukin pakettia ja me tehtiin äitin kanssa raakasuklaata. Maku ei ollut läheskään yhtä hyvä kuin Maraboun salmiakkisuklaassa mutta tuo onkin oikein kunnon suklaata. Lähtee makeanhimo jo yhdellä puraisulla.. 


Ja tein vihdoin päätöksen! Bikini Challenge alkaa 26.1. Siitä lisää omassa postauksessa myöhemmin.

Ei kommentteja