Joulutapahtuma & Kupla-Bootcamp

Eilen aamulla alkoi kova tohina heti kun silmät aukesi. Auto suunnattiin yhdeksän jälkeen Ilmajokea kohti meidän koululle, jossa oli perinteinen joulutapahtuma: talutusratsastusta, koneita, traktoriajelutusta, temppurata, kasvomaalausta, kukkien ja piparkakkutalojen myyntiä ynnä muuta. Lisäksi navetan ja sikalan ovet olivat auki. Lapset tykkäsi neljän viikon ikäisistä possuista ja temppuradasta. J halusi jopa käydä ratsastamassa hevosella. Tähän asti on uskallettu vain ponin selkään.
                                    
J ja S tykkää eläimistä ja etenkin meidän kissat, Vili ja Siiri, on rakkaita. Vili saattelee meidät arkiaamuisin ulko-ovelle ja joka päivä se on lastenhuoneen ikkunassa odottamassa meitä kotiin. Ennen kuin ulko-ovi aukeaa, kissi on jo kipittäny eteiseen meitä vastaan. Siiri on minikissa, vähän arempi mutta kyllä sekin sylissä viihtyy. :)

Lauantai-iltapäivällä oli Millan "Kupla-Bootcamp". Käytiin kuntosalilla läpi liikkeiden tekniikoita ja vedettiin pieni jumppa painisalissa oman kehon vastuksella. Koko ajan sai kysellä mitä mieleen tuli ja kaikkeen saatiin hyvät vastaukset. Mentiin vielä muutamien naisten kanssa lopuksi salille ja Milla ohjasi sitten käytännössä miten hommat tehdään oikein. Paljon jäi kyllä käteen. Ei menny rahat hukkaan!


Ilta venyi pitkäksi. Käytiin ennen saunaa mummulassa iltakahvilla ja lasten mennessä nukkumaan, siirryin koulutehtävien pariin. Vielä neljä tuskallista koulupäivää tälle vuodelle!

Ei kommentteja