Missä me oikein mennään?

Vastaus kuuluu, että siellä, täällä ja tuolla.

Kiirettä pitää niin kuin arvata saattaa (maailman huonoin syy sille, ettei saa mitään aikaiseksi). Pitkä joululoma on muisto vain, koulu pyörii jo täydellä teholla eteenpäin. Välillä mietin miltä tuntuisi opiskella sellaista alaa, että joka päivä olisi kiva mennä kouluun ja aiheet olisivat aina mielenkiintoisia? Onko sellaista paikkaa olemassa?

Jokainen uutisia seurannut varmaan huomasi mitä ikävää Ilmajoella sattui viikolla. Vaikka en onnettomuudessa kuolluta henkilöä kovin hyvin tuntenut, paha oli tuli pitkäksi aikaa ja ajatukset karkailivat. Yöllä kun heräsi lasten huutoon ja yksin autolla ajellessa. Kamalaa pelkoa lasten ja miehen puolesta. Meilläkin kun nuo lietelaarit on ihan sikalan takana.. (Onneksi viime keväänä rakennettiin edes aidat ympärille!) 

Tämä koko onnettomuus oli ikävä muistutus siitä, että ikinä ei pidä mennä vihaisena tai kesken riidan nukkumaan tai lähteä pois kotoa. Viimeinen päivä voi tulla koska vain.

Kotona on vilinää. Joka ilta on jotakin menoa ja isi tekee 15 tunnin työpäiviä. Lapset ei nuku ja kaikkia vähän kiukuttaa.

Murut on nyt 1,5 viikkoa hoidosta lomalla, isovanhempien ja isoisovanhempien hellässä hoidossa. Vaikka me isin kanssa juostaan paikasta toiseen ja vaihdetaan lennosta kotivuoroja, ollaan ehditty jotain kivaakin tehdä. Perjantaina pistin sukset jalkaan ja tein J:lle takapihan puistoon ladun, jota jäbä sitten onnellisena kiersi Facebookin kirppikseltä ostetuilla suksilla. Ittellä ei sukset ookkaan jalassa ollut ainakaan seittemään vuoteen.. Illalla oltiin koko perhe Luopajärvellä ja käytiin samalla reissulla Seinäjoella (syömässä roskaruokaa).

Tänä aamuna oltiin koko porukalla sikalalla. Mummukin innostui eilen ja tänään meidän mukaan ja olihan siitä iso apu. Ja sen verran mummulla oli vielä paskakolan heilutus mielessä, ettei tarvinnut edes ohjeistaa.

Illaksi suunniteltiin makkaranpaistoreissua mökille mummun ja paapan kanssa. J niin kovasti haluaisi mennä sinne taas koko viikonlopuksi! Ja mökiltä mennään mummulaan saunomaan.
Ei kommentteja