Vauvakuumeilua!

Maanantaina kävin askareilla lasten kanssa. Tehtiin ruoka ja leivottiin vielä yksi glögikakku. Päiväuniajan jälkeen istuin päiväkahvilla keittiössä uninen tyttö sylissä. Katseltiin lintuja lintulaudalla ja mietin miten ihanaa tämmöinen kiireettömyys ja stressittömyys olisi. 
Seuraavana aamuna ehdin paistaa tuoreen leivän lapsille aamupalaksi ennen Ilmajoelle lähtöä. Ennen päiväunien loppua olin jo kotona kutomassa kiikkutuolissa ja odottelemassa A:n muorin kanssa väen heräämistä.

Eilen kävin neuvolassa rutiinitarkastuksessa. Eräs terveydenhoitaja kovasti odotti, että olisin tullut vauvaneuvolaan. Pakko oli myöntää, että en ole sillä asialla. Istuin vastaanotolla juttelemassa mukavan terveydenhoitajan kanssa ja katselin samalla ultralaitetta. Ei siitä niin pitkä aika ole kun Saraa tuolla kuunneltiin. Ja ihan ensimmäinenkin kerta neljän vuoden takaa on vielä mielessä: pieni pähkinä ja sykkivä sydän. Miten pienestä ihminen saa alkusta ja miten ihmeellistä se kaikki on! Kyllä siinä taas vauvakuume nousi korkeammaksi kuin koskaan aikaisemmin.. Ja en taida olla ainoa. Rakas aviomieskin jopa tokaisi kuumeen nousevan kun vastasyntynyttä vauvaa näytettiin telkkarissa.

Olisihan se kivaa; että saisi vauvan. Mutta se kaikki siihen liittyvät ei-niin-mukavat asiat: sairaala, lisävalvominen, väsymys ja hormonien hyrräys.. Ehkä ei kuitenkaan ole vielä kolmannen aika.
Koulussa luvattiin, että agrologin paperit on kädessä ennen seuraavaa joulua. Ehkä sitten tarkastellaan vauva-asiaa uudemman kerran.

Nyt tulimme mökille nauttimaan pitkästä viikonlopusta.
Mökkiviikonlopusta taidan laitaa blogin puolelle kuvapostauksen..
Huomenna saan myös Bikini challengen ohjeet ja pääsen vihdoin kirjoittamaan liikunnasta tänne!

Ei kommentteja