Fitfarm, BC:n toinen viikko

Ruokailussa ei lipsahduksia, ohjeiden mukaan menty. Arkena ei ongelmia mutta lauantaina sortuminen oli lähellä. Lapset meni yökylään ja me käydään yleensä siinä vaiheessa kaupassa: tortillaa, karkkia, sipsiä, juustoja ym. Nyt jouduin istumaan rahka naaman edessä keittiön pöydän ääressä ja kokoamassa motivaatiota. Ajatukset oli luokkaa "Miksi helvetissä ihminen tekee tämmöstä?". Ihan tarkkaa vastausta en tiedä vieläkään mutta aviomies sai onneksi vaimon pään takaisin raiteille.

Paino putosi noin 1,5 kiloa ja liikunnan suoritin ohjeen mukaan. Viime viikon kotitreeni olisi kyllä täytynyt käydä tekemässä salilla, että siihen olisi saanut tuntuman. Kotona käsipainot eivät riittäneet. Tämän viikon kotitreeni on kahvakuulan kanssa tehtävä. Testasin jumpan eilen ja kuula lähti saman tien vaihtoon. Aika siirtyä suurempaan..

Tällä hetkellä makoilen kotona naama puutuneena ja nälkäisenä. Tekisi mieli syödä mutta kurkusta ei mene alas kuin antibiootit ja kourallinen kipulääkkeitä. Nälkä ei katoa tenttikirjaa lukemalla! Onneksi saan A:n isovanhemmat apuun kun lapset tulee hoidosta. Ei tarvitse nostella muksuja eikä rehkiä. Aamulla leikattiin viisaudenhammas pois ja toivon, että keskiviikkona pääsen salille.. HA HA, taitaa olla turha toivo!

Ensi viikonlopuksi odotellaan pojalle ensimmäistä yökylävierasta. Ja kyllähän siitä on jo intoiltu vuorokauden aikana viikon edestä. J miettii mitä serkun kanssa leikkisi, äiti miettii mitä ohjelmaa keksisi ja isi miettii mitä erikoista tehtäisiin ruuaksi (kaikille muille paitsi äitille......).

Ei kommentteja