Fitfarm Bikini Challenge, viikko 1.

Ensimmäinen viikko alkaa olla takana ja ruokavalion noudattaminen on ollut yllättävän helppoa. Pahempia sokerinhimoja ei ole ollut, pääkopan kanssa on kyllä saanut tehdä töitä. Huomasin, että koko sokerintarve on vain joku huono tapa. Ruokailut ovat noudattaneet ohjeita koko viikon PAITSI perjantaina söin Amarillossa pikkujouluissa jonkun kanatortillan. Sielläkin kyllä join vain vettä ja omasta mokasta myös rasvaset ranskikset jäi väliin. Kotimatkalla melkein ajoin Teboilin karkkihyllyn kautta kotiin..

Liikunnan ainoa haaste on ajankäyttö. Ja ajanpuute suoraan sanottuna vituttaa tällä hetkellä. Kaikki paikkakuntalaiset ymmärtää miten paljon turhaa ajoa tulee miehelle esimerkiksi ensi viikolla kun aamulla ajetaan kirkolta Luopajärvelle, sieltä Ylivalliin ja kirkonkylän kautta illalla uudestaan Luopajärvelle ja takaisin kirkolle. Olishan se nyt aivan liian helppoa kävellä aamulla ja illalla kymmenen metriä sikalaan ja sitten käydä Ylivallissa?!

Takaisin asiaan. Liikuntasuoriukset 7/7 eli kolme salia, kaksi lenkkiä ja kaksi kotitreeniä. Sekä kaksi lepopäivää. Paino lähti hienosti edellisviikonlopun turvotusten jälkeen laskemaan ja alkuviikossa lähti 3,5 kiloa. Nyt se kostautuu ja paino junnaa mutta junnatkoon nyt.

Nyt nautin ensimmäisen proteiinipatukan kahvin kanssa ja katon kun ukkokulta leipoo vieraita ja illan synttärijuhlia varten. 
Sankari ihailkoon täytekakkua ja nuuhkikoon suklaapiirakkaa pelkkä kahvikuppi kädessä. 

Ei kommentteja