Äitienpäivä

En saanut aamupalaa sänkyyn mutta heräsin sentään tytär kainalossa ja lasten leipomat kakun palat odottivat syöjiä jääkaapissa. Lahjaksi ruusuja ja uusin muumimuki, kuten joka vuosi. Omasta toivomuksesta! Lapsilta neilikoita, jotka oltiin kauniisti päivähoidossa paketoitu.

Aamuaskareilta otin vauhtia punttisalille. Päiväruuan tarjosi paappa: kermaista hirvikeittoa. Mitään isänpäivän tapaista koko suvun ruokailua ei ollut kun tapaavat nämä kylvöt olla aina näin äitienpäivänä. Vanha, nykyinen ja nuori isäntä ovat kaikki olleet tämän päivän peltotöissä.

Sopan jälkeen aurinko pakotti kotiin puutarhahommiin, joita on tullutkin tehtyä taas koko viikonloppu. Töiden lomassa löysin vesiliskon multasäkin alta! Äitin kanssa rakennetaan kasvihuonetta. Yhdessä se piti tehdä mutta minä en oikein osaa kuin pitää mitasta kiinni ja kantaa lautoja.


Vielä iltapalaksi pikkuisen nettitenttiä ja huomenna alkaa uusi viikko. Tiedossa on ainakin töitä ja puutarhahommia. Kovasti tekisi vielä suklaata mieli mutta aamulla pitää olla ennen kukon kiekaisua jo Seinäjoella verikokeissa.

2 kommenttia

  1. hei Salla kiva lukea blogiasi. Minunkin häitä on juhlittu siinä talossa.. eli kotitalossa. Mukavia muistoja tulee mieleen. Ja olihan meilläkin niitä kaneja eli kaneleita, mutta joku söi ne tai sitten ne karkasivat minkkien ruuaksi. Hienoja kuvia, hienoja muistoja. Voimia ja jaksamista sen työmäärän kaa siellä entisessä kotittalossani sillä se työ ei tekemällä lopu. terveisin liisa-täti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Liisa! Kiva kun löysit tänne blogiin ja kiitos. Hyvin täällä jaksellaan kun yhdessä yritetään hommia tehdä. Ilmoitelkaa kun ootte täällä päin ja tulkaa käymään kylässä. :)

      Poista