Lauantai ja sunnuntai

Ensimmäinen lauantaivuoro meni töissä nopeasti. Kotona äiti (tai iskä) oli tehnyt väelle ruuan ja kun tulin kotiin, täällä oli täysi tohina päällä: kasvihuone rupeaa olemaan maalia vaille valmis.

Ollaan A:n kanssa "hiukan" taisteltu tuosta hyötykasvien puutarhasta ja mullan kuskaamisesta sinne. Vihdoinki eilen illalla sain tahtoni läpi ja sain sitä ruokamultaa. Tänään vielä tuotiin muutama kuorma lisää, nurmikon perustamista ja marjapuskat pääsi vihdoinkin maahan. Mansikkamaa kasvoi puolella ja jääköön se nyt sen kokoiseksi tälle kesää. Sunnuntaina puutarhatyöt päättyivät yhden voikukkatarhan uusimiseen hetkem mielijohteesta.

Pikkuisen ehdittiin neidin kanssa lauantai-iltana ommella ennen saunaa. Tehtiin vanhasta lakanasta portaiden alle ikkunaan verhot, ettei meidän joulukoristeet loista pahvilaatikoistaan tielle asti. Tänään tehtiin yhtäkkiä tuubihuivi pikkuiselle.


Jos ensi kerralla päivittäisin jo jostain ihan muusta kuin puutarhasta. Ideoita?

P.S. Muistakaa lukea lehtiä, etenkin Eparia.................

2 kommenttia

  1. Talosta mielellään lukisi lisää, samoin jotain ruokajuttuja on kiva lukea ja kasvihuoneen edistyminen + kaikki mitä sinne istutetaan kiinnostaa myös. :-)

    VastaaPoista