Vaihde vapaalle viikonloppuna.

En sitten ihan ehtinytkään päivittää niin kuin ajattelin. Lähdin lauantaiaamuna töihin kun isi, vaari ja lapset suuntasivat Honkajoelle johonkin tapahtumaan. Retki oli niin jännittävä, että tytär ei malttanut perjantaina nukahtaa ennen puoli yhtätoista. 
 
Lauantaina iltapäivällä mummi haki lapsoset yökylään ja äiti suuntasi tietysti puutarhaan. Hupsista kun kukkapenkki sai lisäosan! Vanhaa osaa muutetaan vasta syksyllä ja siitä tulee perennapenkki. Uusi osa jääköön yksivuotisille kasveille. Nyt siellä ainakin on jos jonkinmoista siementä kasvamassa.. Sunnuntaina saatiin illalla myös perunat maahan. Meiltähän löytyi oikein kone siihen! Ei tarvinnut puo pystyssä istuttaa. Puutarhasta tulossa pian kunnon postaus kunhan kuvattavat hiukan kasvavat.
 

Takaisin lauantaihin. Sikalan ja saunan jälkeen kaverini tuli meille ja lähdimme käymään Haku päällä-tapahtumassa. Meno oli niin kuivaa, että löysimme pian itsemme isosiskon sohvalta. Otettiin vähän vauhtia grillin kautta ja suunnattiin Hotel Kurikkaan eli Pitkään Jussiin. Missä kaikki ihmiset nykyään on viikonloppuna?! Kyseisessä paikassa ei ollut ketään! No tulipa ulkoiltua, ensi kerralla voi jäädä sohvalle (tai kasvihuoneelle).
 

Sunnuntaina tehtiin kaikenmoista ulkona ja sisällä leivottiin! Isi toi Honkajoelta tuliaisiksi mansikoita. Täytyi tehdä Brita-kakku. Töistä sain raparperia, jotka huusivat piirakkaan pääsyä ja jäätelöä seuraksi.
 

Tänään tein heräteostoksen. Olin himoinnut töissä tätä kasvia jo pidemmän aikaa ja nyt oli sen aika tulla kotiin. IHANA!


Ei kommentteja