Vetokisat

Tapahtuman suunnittelu vei maaseutunuorilta paljon aikaa vaikka monella siitä jo kokemusta onkin usealta aikaisemmalta vuodelta. Omalta kohdalta olin taas mukana sen verran kuin ehdin: kävin muutamassa kokouksessa, hankin sponsorin, kävin vähän perjantaina auttelemassa ja autoin loppusiivouksessa. Tapahtuma oli todella onnistunut! Väkeä oli paljon eikä vettäkään satanut.Me tyttären kanssa oltiin mukana koko päivä, alusta loppuun. S kyllä otti välillä kunnon päikkärit.. Nukkui pari tuntia onnellisena rattaissa vaikka Crazy driversin esitys räjähteli vieressä ja traktorit kaasuttelivat. Poikakin jaksoi hienosti mutta kolmen aikaan pyysi päästä mummulaan. J:stä onkin tullut oikein mummun poika. Tälläkin kertaa piti päästä kylään ilman siskoa, että saa olla mummun kanssa rauhassa ja menomatkalla kertoi ehdottavansa mummulle josko saisi tulla joku päivä yökylään. Tällä viikolla lapset palasivat hoitoon, kesä on siis ohi. Eihän tuo vähäinen auringonpaistekaan lämmitä kun koko ajan tuulee ja syksyinen  viileys tuntuu joka päivä selvemmin. Syksyttää jo niin, että töistä tarttui mukaan söpö lyhty.


Haettiin puimurikin markille jo odottelemaan omaa vuoroa. Ja pakko mainita: MINÄ ITSE peruutin traktorilla kylvökoneen talliin A:n seisoessa vieressä. Vautsi vau!


1 kommentti

  1. Mahtavasti tapahtumia ja onnistumisia, niin ja J:n kanssa sovin jo jotain lähiaikoina tapahtuvaksi, kunhan loma alkaa.

    VastaaPoista