Töiden lopusta koulun alkuun

Maanantaina kesätyöt ja erikoistumisharjoittelu loppuivat. Tiistaina alkoi koulu. Tällä tietoa siellä ei tarvi enää kuitenkaan kovin montaa kertaa käydä. Vaivaiset 12 opintopistettä ja opparin esittely jäljellä.. Niin vähän mutta silti niin paljon!Meinasin hakea syksyllä joitakin työpaikkoja mutta parempi puolisko oli eri mieltä. Mamma on muka mennyt liian lujaa viime vuodet ja nyt hoidetaan vain koulu loppuun ja siinä ohella kasvatan siat. Eiköhän näin ole siis hyvä tällä hetkellä valmistumiseen saakka!  Jää ukollakin aikaa hoitaa enemmän omia töitä ja puintihommia, jotka muuten aloitettiin eilen.Syksyinen fiilis lisäntyy päivä päivältä. Päivät täyttyy monenlaisilla hommilla ja kaikenlaisia ideoita liittyen kotiin nousee ajatuksiin koko ajan. Tänään löysin sattumalta tällaisia:Vanhan postikortin ja kaksi englantilaista peltirasiaa, joissa on ollut opiskelijan vesivärit. Löysin myös muutaman vanhanajan hoitopöydän puuosat. Niistä tulikin tyttärelle joululahjaidea.. Toteutan saman mitä oma äitini joskus! 
Lisäksi kannoin yhden suuren padan ulos ja jotain muita vanhoja tavaroita, joita aion käyttää sisustuksessa.P.S. Tahtoisin löytää uusia blogeja seurattavaksi. Moniruokaisena otan kaikenlaisia ehdotuksia vastaan. :)

3 kommenttia

 1. Pian sä jo oot valmis! Ootko aatellu että mihin meet töihin koulun päätyttyä?

  Meillä kans Juha päätti että mama saa nyt jäädä kotia, helpottaa Lassin koulun kanssa kun ei tarvi aamu/iltapäivä toimintaan laittaa kun muutenki raskaita päiviä kun tulee niin paljon uutta..

  Moon ihan hurahtanu tähän syksyyn, ihanaa kun se tulee!!
  Oon mä hurahtanu taas tähän bloggailuun, kesän pidinkin taukoa blogin pidosta niin johan tämä taas maistuu :)

  VastaaPoista
 2. Niin oon, vihdoinki! :) Töistä en tiedä, jotain pientä ehkä vois olla tiedos ens vuoden puolella. Sinne meen mihin pääsen, eikä työn tarvi välttämättä ihan omaa alaa olla. Kiinnostaa niin moni asia ja haluan työn minne on aamusin kiva mennä ja jossa ei tarvi istua koko päivää tietokoneella. :)

  Jotain fiksua nuoden miestenki suusta siis joskus tulee. ;) Nauti nyt olostas minkä voit, pian on kädet täynnä töitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä nautin ja meinaan kovasti nauttia sittenkin kun vauva on tuos rinnalla ♥
   Nyt se onkin hiukan helpompaa kun Lassi ja Amalia on jo nuon isoja, kun Amalia syntyi niin Lassi oli niin kauhian pieni eikä oikeen ymmärtäny viä mitä saa tehrä ja mitä ei, nyt on eres jonkinmoonen järki noilla päässä ja osaavat jo auttaakkin.

   Poista