SUOSIKKILISTAUS

Löysin kivan haasteen jostain blogista. Ajattelin tämän omaan blogiini täyttää niin saadaan vähän uutta sisältöä ja vaihtelua siihen peruskuulumisten kirjoitteluun. 

Mutta tämä olikin vähän haastavampaa täyttää.. Joutui oikein miettimään. :)

SUOSIKKI... 

...kaupunki?  - Kun ehtisi joskus edes Seinäjokea kauemmas lähteä.. Näin unta, että pääsin Helsinkiin pitkästä aikaa.

...lomakohde?  - Oon käyny Viros kerran, en tiedä lomakohteista mitään! Haluaisin Tukholmaan, Pietariin, Viipuriin, Pariisiin ja New Yorkiin. Myös Englannin näkeminen olisi kivaa. Mitkään rantalomat turistien seassa eivät ole kiinnostaneet ikinä.

...biisi?  - Ensimmäisenä tulee mieleen Haloo Helsingin kahden uusimman levyn biisit. Niissä on vähä "sanomaakin" mukana eikä sitä pelkkää rallattelua. Muuten tilanteen mukaan menee vähän kaikenlainen musiikki.

...ravintola ja annos? - Äh, Amarillo ja Chicken Polillo, jota ei viimeksi enää saanut. Luotetaan liian usein perus ketjuravintoloihin eikä uskalleta ottaa riskejä.

...juoma? - Pepsi Max.

...leffa?  - Apua! 21 tapaa pilata avioliitto, Luokkakokous, Ylpeys ja ennakkoluulo, Sinkkuelämää 1 & 2. Tätä listaa vois jatkaa aika kauan.

...sarja? - Paratiisihotelli. Ehdottomasti tämän hetken nro 1! Myös Posse ja Toisenlaiset äidit tulee katsottua. En kovin usein ehdi sarjoja säännöllisesti seurata.

...kirja?  - Luen paljon ja siksi näitäkin on paljon. Eikä kysyttäessä tule yhtä parasta mieleen. Yleensä onnistun kerätä kirjastosta mukaan tositapahtumiin liittyviä kirjoja; natsisaksaa, talvisotaa, jatkosotaa. Erilaisia kertomuksia erilaisista näkökulmista. Välillä jopa ahdistaa tämä oma kirjamaku kun jotkut teokset on vähän raskaita lukea. Ei sitä aina tule mieleen miten raakoja ihmiset voivat toisilleen olla. Anna-Leena Härkösen kirjat ovat myös hyviä ja Coelhoa on tullut luettua jonkin verran.

...asu? - Leggarit, pitkä paita, villatakki, huivi ja villasukat. Tai lökärit ja huppari. :)

...meikkituote? - Meikit? Mitä ne on? Ripsari. Paljo muuta täs naamas ei ookkaa hetkeen nähty..

...hiustuote? - Hahaah, empä oo viime aikoina käyttänyt ku taviskauppojen shampoota ja harjaukseen Tangle Teezeria. Ja kyllä on muuten hiukset ruvennu kasvamaan! Tiedä sitten miksi..

...sovellus?  - Instagram, Pinterest ja Bloglovin.

...instagrammaaja? - Nopeesti tulee mieleen Eevi Teittinen. Oon karsinut turhat julkkikset pois.

...aamurutiinisi? - Kahvinkeitto ja sänkyjen petaus.

Mitä vaatekaapistasi löytyy? - Ei oo kaappia vaan huone! ..jonka jaan kolmen muun kanssa. Eli kaikkea lastenvaatteiden ja miesten vaatteiden väliltä.

Mitä pakkaat mukaan matkalle?  - Kännykkä, lompakko ja auton avaimet.

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? - Siivoan hulluna? Ei oo mitään salaista.. Syön suklaata! Ei tarvitse jakaa muiden kanssa jos kukaan ei näe. 

Viimeisin sisustusostoksesi?  - Verhokangas lasten huoneeseen.

Viimeisin WhatsApp -viesti?  -  Jotain koulutehtävään liittyvää.

Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun, syömiseen ja drinkeille? - Hahahaha! Hyvä vitsi.

Mitä ostoslistallasi on tänä syksynä?  - Pitäisi käydä jossain lankakaupassa ostamassa villalankaa äitille mun joululahjaa varten. Ei muuta erityistä.

Mitä laukustasi löytyy aina? - Kännykkä, auton avaimet ja lompakko. Ja melkein aina myös lankarulla ja puikot.

Paras tapa tuhlata 50 euroa? - Herkut, lasten yllättäminen tai kirpputori.

Ei kommentteja