JOULUVALMISTELUJA

Kotona jouluvalmistelut etenee päivä päivältä. Aikaisemmin joulukuun ensimmäinen on aina ollut se päivä kun rupean valmisteluja mutta nyt tajusin jotain. Voihan sen valmistautumisen aloittaa jo ennemmin; ehtii nauttia jouluuisesta tunnelmasta kauemmin. Vielä kun saataisiin lunta.


Meille tullaan tekemään ensi viikolla lehtijuttua niin onhan se kiva kun koti on joulukuun numerossa jouluinen. Senkin vuoksi olen vauhdissa jo nyt.

Tämmöistä olen jo ehtinyt tehdä! 

Verhoja, kynttilöitä, tonttuja, jouluvaloja. Paljon näilläkin vähäisillä jo muutti tunnelmaa. Jonkin verran joudutaan tänä vuonna ostamaan uusia koristeita. Levitin kaikki vanhat joulutavarat olohuoneeseen ja tajusin, että viime jouluna ne ovat riittäneet meidän koko asuntoon. No, nyt ei riitä!

Eteinen sai hiukan muutenkin uutta ilmettä kun kannoin vanhan ompelukoneen sinne kukkapöydäksi. En jaksa odottaa, että päästäisiin remontoimaan tuota huonetta.. Kuvassakin se on niin yök.

3 kommenttia

 1. Kyllä joku jaksaa... ei ainakaan ole äitiinsä tullu, kun haluan vasta joulusiivouksen jälkeen levitellä koristeita. Jotenkin kun oikein siivoaa ja sitten koristelee, niin alkaa rankasti jouluttaa.. ja sitte saa nauttia... josko meillä alkaa olla jo liian hiljaista.. mis ootta te kivat mukulat....mis joulun melu ja tohina

  VastaaPoista
 2. Olis kiva, jos voisit tehdä postauksen jouluaskarteluista tai muista joulujutuista, kun sulla tuntuu noita tuunaus-, sisustus- ja askarteluideoita riittävän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava idea! Nyt vain pitäs päästä sitte Sinooperiin käymään. Korttiaskartelut nimittäin on jo ainakin mielessä. ;)

   Poista