KAKSI VEEN KANSSA KAHDESTAAN

Blogin arkistossa rupeaa olemaan aikamoinen määrä luonnoksia, joista puuttuu kuvat ja loppusilaus. Mikään niistä teksteistä ei ole vielä oikein kohdannut sopivaa julkaisuhetkeä. 

Sen vuoksi tänään kirjoittelen meidän iltapäivästä ja illasta. Ollaan vietetty ilta tyttären kanssa kahdestaan kun veli lähti mummille yöksi ja isi on töissä. Ennen yökylään lähtöä ehdittiin lasten kanssa leipoa pullaa evääksi. 


Kun poika oli lähtenyt mummin matkaan me mentiin tytön kummitädille kylään. Oli jo aikakin kun neiti ei muistanut kuka kummitäti on.. Meillä on jäänyt kyläily vähemmälle viime aikoina, myönnetään. Ollaan vain oltu iltaisin kotona tekemässä sitä sun tätä. 


Kylässä vierähtikin tovi. 2-vuotias jaksoi istua hienosti noin tunnin paikallaan kahvipöydässä (koska sai jäätelöä). Ehkä myös siksi, että kukaan ei kiusannut ja hän pääsi välillä osallistumaan jutteluun. Kotimatkalla käytiin kyläkaupassa ja kotona suunnattiin suoraan sikalaan. Olin saanut tehtäväksi merkitä huomenna haettavat siat. Saa nähdä kuinka paljon tein virhevalintoja kun huomenna ukko menee niitä katsomaan.


Iltasauna ja parikymmentä toistoa Tuiki, tuiku tähtöstä äitin raakkumana niin neiti simahti. Kainalossa tietenkin Hello Kitty ja Rumilus. Rumilus on uusi kissa, jonka  ompelin trikoojämistä ja rikkinäisistä legginseistä. Näyttää ihan ala-astelaisen tuotokselta se toveri.. 


Kuvat ovat viime viikolta kun innostuttiin kihartamaan blondit kutrit ja laittamaan pikkuisen ripsiväriä. On se vaan niin kaunis lapsi!

Ei kommentteja