SUNNUNTAITA PAOSSA

Otetaampas eilisen päivitys uudelleen käsittelyyn nyt kun migreeni on ainakin tältä erää selätetty!

Sunnuntai-aamu meni venyessä ja vanuessa. Oikein mitään ei jaksanut tehdä kunnolla loppuun, olisin voinut vain makoilla. Sisko soitti juuri tällä tuskastumisen hetkellä ja pyysi mukaan jouluostoksille Seinäjoelle. Neidin otin mukaan rattaisiin istumaan ja poitsu pääsi kummitätinsä luo serkkujen kanssa leikkimään. (Kätevää kun asuvat niin lähellä!)
Meillä molemmilla siskon kanssa oli tarkoituksena täytä pukin pusseja. Lahjoja löytyi hyvin, enää muutama puuttuu. Pääsin vihdoin myös Sinooperiin ostamaan joulukortteja varten loput tarvikkeet. 


Kun tytär nukahti kesken kirjakaupan tutkimisen, päätimme mennä Epstorin kahvila Hanna ja Kerttuun kahville. Parsa-aurajuustopiirakka oli älyttömän hyvää. Resepti on kaivettava jostain ja pian!
Itselleni en ostanu mitään mutta neidin palkitsin sydän-kuvioisella teipillä ja pienellä Hello Kitty-nallella. Käytös oli sen mukaista, etten meinannut omaksi lapseksi tunnistaa. Kertaakaan ei tainnut rutista eikä hermostua. 


Tänään tehtiin piparkakkutaikina ja aloitettiin joulukorttien askartelu. Malli on hyvin yksinkertainen ja helppo tehdä. Se löytyi Pinterestistä. Toteutus on sitten taas vähän niin ja näin.. Yksinkertaisesta on vaikea saada kaunista nakkisormilla. Onneksi poika auttoi vähän pallojen leikkaamisessa. Tänään haettiin Tokmannista isot puristimet, että saadaan projekti-lipasto hetkeksi aikaa "pakkopaitaan". Meinaa reunat vähän repsottaa kun se siirtyi kosteasta tilasta lämpimään. Lisäksi keksittiin, että maalataan pirtinpöytä ja penkit valmistujaisia varten (jotka siis juhlitaan kuitenkin!). Ja tilasin myös inspiraation iskiessä neidin sängyn prinsessakatosta varten 6,5 metriä kangasta. Tähän pikkuompeluun tarvitsen sitten äidin apua!  

1 kommentti

  1. Kiitos korttivinkistä, tein itsekin tällaisia kortteja. :)

    VastaaPoista