JUHLAHUMUA

Torstai-iltana iski tyypillisesti mekko-ongelma; uusi oli saatava kun edellinen ei ollutkaan hyvä. Perjantai-aamuna nopeasti H&M:n mammaosastolle, josta mekko löytyi kolme varttia ennen valmistujaisjuhlien alkua. Kallis mekko siitä tuli kun auton kylki hipoi ostosreissulla parkkihallin tolppia.. Näiden tapahtumien jälkeen kuulin juhlapaikalla, että olen 200 ihmisestä ensimmäinen, joka todistuksen saa. Mitä tuuria!


Lauantaina juhlittiin uunituoretta terveydenhoitajaa ja pikkujouluja lasten hoitotädin mökillä. Illalla leivottiin ja tehtiin viimeiset siivot. Tein elämäni ensimmäisen voileipäkakun mutta tämä harjoituskappale onnistui hyvin! 


Sunnuntaina kahdelta talo oli jo täynnä vieraita. Sukulaisia ja naapureita oli lähtenyt kahville mahdottoman paljon. Ensimmäisten kanssa ehdittiin aikuisten kesken nostaa maljat. Pikkuväki ja äiti joivat Pommacia jos joku jotain murehtii.Hienoa kun kylän vanhempaa sukupolveakin jaksoi tulla paikalle. Heidän juttujaan olisi voinut kuunnella koko illan. Mielenkiintoista tietää minkälainen meidän koti on ollut vuosikymmeniä sitten ja minkälaisia ihmisiä talossa on asunut. A on viides isäntä meidän talossa, jonka he näkevät ja lapset ovat talon viides sukupolvi, jonka elämää he seuraavat. 
Iltapäivän aikana heidän kanssaan tuli puheeksi myös vanha keinuhevonen takatuvan vintillä. Se on A:n isänisän ja hänen sisarustensa vanha hevonen, jolta puuttuu kaksi jalkaa ja pää. Elän toivossa, että keinuhevonen saa pian arvoisensa paikan tuvasta kun vien sen naapuriin korjattavaksi. 
Tänä aamuna sain testata askareilla uutta lantakolaa. Appiukon tuoma valmistujaislahja.. :)

Ei kommentteja