RAKENNEULTRA 21+1

Tänään on taas yksi tärkeä etappi takanapäin: rakenneultra. Edellisessä odotuksen rakenneultrassa vauvan pään väitettiin olevan keskiarvoihin nähden pieni. Jouduttiin käymään parissa ylimääräisessä kontrollissa ja lopulta todettiin, että koko on aivan normaali. Aamulla hiukan jännitti käykö nyt samalla lailla, että ajellaan tie kuralla ylimääräisissä tarkastuksissa


Mutta kätilön (joka muuten sattui olemaan todella hyvä hommassaan!) mukaan vauva "ei normaalimpi vauva enää olisi voinut olla" ja tyyppi käyttäytyi tutkimuksen aikana "erittäin mallikelpoisesti". Kaikki mitat ja sisäelimet saatiin tsekattua helposti toimiviksi ja oikeanlaisiksi. Lisäksi mun kudokset oli kuulemma tosi hyvät ultraukseen, selkeä näkyvyys. Sukupuoli jäi vielä salaisuudeksi vaikka uhkasin A:lle, että jos ei se ehdi mukaan niin kysyn mitä tällä jalkojen välis on.


Hauskoja nämä ultrakuvat, huomattavasti tarkempia taas kuin mitä olivat muutama vuosi sitten. Sehän on ihmisen näkönen jo! 

Vointi on edelleen huippuluokkaa. Siksi en tykkää yhtään paapomisesta ja hyssyttelystä. Mies pitäköön kukkaa kämmenellä jos haluaa mutta muitten ei tarvi. Mua ei vaivaa mikää ja kuten lääkärikin pari viikkoa sitten totesi: "raskaus ei ole sairaus", joten päätän ihan itse mihin pystyn ja mihin en. Kiitos ja hei! Nyt tortillojen kimppuun.  

Ei kommentteja