VIPINÄÄ KINTUISSA

Nyt on kyllä viimesen viikon aikana lapset saanu niin paljon virikkeitä, että ensi viikolla hiihtoloman aikana ei jaksa tehdä mitään! Lauantaina oltiin MLL:n reissulla Duudsonit Activity Parkissa Seinäjoella. Kuljettiin linkalla, joka teki matkasta lasten näkökulmasta erittäin jännittävän. Poika oli tästä reissusta niin täpinässä, että heräsi edeltävänä yönä ja tiedusteli jokohan lähdettäisiin. Mukaan otettiin vielä yksi serkku, että ei miehen kanssa ehditty muuta kuin pyöritellä päätä ja laskea tuhat kertaa kolmeen. Lapset otti ensimmäiset kävelyaskeleet kolmen ja puolen tunnin juoksun jälkeen. Tarjottiin pikkuseuralaisille pikaruokaa lounaaksi mutta ei kelvannut. Sen sijaan kurkut, porkkanat, omenat, banaanit ja paketillinen riisikakkuja katosivat noin vain! Kaikin puolin hyvin onnistunut reissu.


Sunnuntaina oli tupa täynnä vieraita kun juhlittiin isimiehen synttäreitä. Tiistaina kävin kolmestaan lasten kanssa elokuvissa katsomassa uuden Risto Räppääjä-leffan. Tyttö on ihan hulluna Ristoon ja Lennartiin! Elokuva oli juuri sopivan mittainen lapsille, vähän yli tunnin. Jännitin miten ensi kertaa elokuvissa oleva tytär jaksaa istua hiljaa paikoillaan mutta hienosti meni. Poika on ollut pari kertaa ennemminkin, joten elokuvan katselu Kinossa oli tuttua puuhaa. 


Tänään noustiin taas linkkaan kun lähdettiin seurakunnan kerhon järjestämälle pulkkamäkiretkelle Kesärantaan. Pojalle oli onneksi kaveri mukana samalla reissulla, joten pääsin vähän helpommalla. Vain toinen roikkui välillä pultussa. Paistettiin makkaraa ja herkuteltiin seurakunnan tarjoamilla laskiaispullilla. Aurinko paistoi ja pakkasta taisi olla korkeintaan pari astetta.Ehdittiin juuri kotiutua tämän päivän retkeltä kun isoveli muksuineen tuli kylään. Seuraavaksi sisko astui ovesta sisään toisen tyttärensä kanssa ja viimeisenä paappa mummun kanssa. Ihmeellistä kun saatiin aikuisten kesken juoda kahvia rauhassa sisällä, muksut meni ulos laskemaan pulkkamäkeä. Ilta oli vähän lyhyt aika touhuta kun vihdoin meidänkin tenavat pääsivät mukaan isompien serkkujen leikkeihin. Etenkin pojat taisivat viihtyä toistensa seurassa ja kummipoika toivoikin, että pääsisi meille yökylään. No, onneksi sakki tulee huomenna jo heti iltapäivällä uudelleen! Meillä on isi tällä viikolla "iltavuorossa" töissä niin on mukavaa saada seuraa päivisin.

Ei kommentteja