24+3 & ÄITIYSPAKKAUS

Täytyi oikein kalenterista tarkistaa missä kohtaa mennään. Tänään 24+3. Tässä vähän kuvia aiemmilta kerroilta, lähes samoilta viikoilta. Pikku hiljaa tuota vuoden 2015 mallia alkaa tulla väkisinkin ikävä vaikka tuolloinkin kaipasi 2013 vuoden mahaa. Ihmeelliset naisen ajatukset, mikään ei oo hyvä! Onhan sitä sitten taas syksyllä aikaa ruveta tavoittelemaan vaikka mitä..

2011, 

2013,


2015,

2016.


Pian pitäisi tietää otetaanko äitiyspakkaus rahana vai tavarana.  Rahaa saisi 140 euroa mutta pakkauksen rahallinen arvo on varmasti enemmän. Viime vuoden paketti oli mielestäni liian poikamainen ja luultavasti sen jako jatkuu vielä hetken aikaa. Jos päätämme pakkauksen ottaa, sadaan luultavasti se 2015 vuoden paketti. Myös hetki sitten paljastettu vuoden 2016 pakkaus on mielestäni liian "poikien värinen", joten väliäkö sen kumpaa jaetaan.. Olisin kaivannut neutraalimpaa koska me ei siis tiedetä kumpi on tulossa. Mä oon semmonen, että haluan ihmisten tietävän vauvan sukupuolen vaatteista. Sinistä voin laittaa tytölle jos vaatteissa on mukana jotain tyttömäistä. Yhtä lailla pojalle punaista jos lisänä on vaikka tummansinistä.

Ja kuinka paljon niitä pakkauksen vaatteita todellisuudessa tulee käytettyä? Otettiin pakkaus esikoiselle. Siitä pakkauksesta on kolmatta käyttäjää odottamassa pari ohutta haalaria, makuupussi, pyyhe ja toppahaalari. Oikeastaan muulle ei koskaan tullut käyttöä ja ne lähtivät nopeasti kiertoon. Koska tyttö-fiilis on tällä hetkellä vahva, en oikein osaa päättää mitä tekisi. Ollaan mietitty, että sillä rahalla voisi sitten ostaa kaukalon ja telakan, mieluusti käytettynä. Luultavasti päädytään ottamaan raha. Tänään oltaisiin saatu neuvolasta Kelan paperit mutta neuvolaa täytyi siirtää. Esikoinen oksensi maanantaina (ja jostain syystä kerran vielä viime yönäkin vaikka päivä oli jo ok) ja odotan nyt omaa vuoroa.

Ylimääräinen liikunta on saanut jäädä unholaan. Täytyy mennä täysin omien olojen mukaan eikä siihen enää kuulu kuntosalikäynnit tai lenkkeilyt. Jo päivittäisten hommien tekeminen sikalassa ja kotitöiden hoitaminen saa paikat särkemään etenkin yöllä kun pitäisi vessassa ravata. Muuten olo on ihan ok ja viikot vierii tuttuun tapaan nopeasti. Energiaa piisaa kunhan vain tuo aurinko pysyy taivaalla näkyvissä. Kasvihuoneessa oli 34 astetta lämmintä, oikein hyvä hetki juoda iltapäikahvit siellä!
 


Oltiin käymässä Keskisellä lauantaina ja olin pitkästä aikaa eksynyt oikein vauvanvaateosastolle pyörimään kun se pysäyttävä puhelu, jälleen kerran, tuli. Aina nämä pois lähdöt tulee niin yllättäen, täysin arvaamatta. Tälläkin kertaa lähtijä oli ihan liian nuori ja elämä vasta alkamassa. Viimeisin yhteinen muisto on viime syksyltä. Valehtelematta voin sanoa, että se muisto on yksi parhaista viime syksyltä; lämmin kesäilta häissä, viiniä, tanssia ja hyvää seuraa. Sitä hetkeä, rippileiriä, iltoja Kiuaskalliolla laskettelemassa ja yläasteaikoja on tullut pyöriteltyä aika paljon ajatuksissa viime päivinä. 
 

Ei kommentteja