NAISTENPÄIVÄNÄ

Oikeesti. Onhan tämä naistenpäivä nyt selvästi vain yksi naisten keksimä merkkipäivä itselleen, että miehets (synttärien, joulun, nimipäivän, äitienpäivän ja ystävänpäivän lisäksi) joutuisivat heitä huomioimaan. Ja myöhemmin juhlittava, joku ihmeen pihvipäivä on sitten taas katkerien miesten keksimä päivä itselleen, että saisivat tasa-arvoisesti huomiota naisilta.

No joka tapauksessa mun aviomies ilmoitti jo viime viikolla, ettei tuleva naisten päivä meidän taloudessa aiheuta mitään toimenpiteitä. Siispä jouduin lähteä itse hankkimaan lahjaa itselleni! Seinäjoen Ompelutista kävin ostamassa virkattavia tuttinauhoja varten tykötarpeita. Taitopuoti Paperinauhasta hain lankaa vauvan toukkapussia varten. Iltapäivällä ehdotin pojalle, että mentäisiin vielä Halpa-Halliin ostamaan uutta muumimukia. Voipi olla, että heräteostoksena mukaan tarttui myös suklaalevy. Kansainvälinen juhlapäivä kun on, hyvä tekosyy..


Voi olla myös, että vihjasin selvästi aviomiehelle, että koska naistenpäivää ei muisteta, odotan kolmannen lapsen synnyttyä erästä arvokasta Kalevalan "korusarjaa" lahjaksi näistä kolmesta "saavutuksesta". Ja ehkä myös soitin miehelle iltapäivällä kuinka säälittävää ja noloa on jonottaa kaupan kassalla omat lahjat korissa kun muut jonottajat ovat miehiä kukkakimput kourassa. 


Ja yllättäen aviomies tuli töistä kotiin ruusujen ja suklaalevyn kanssa! 

Ei kommentteja