SISUSTUSTA: Lastenhuone

Siitä on kulunut jo pitkä aika kun viimeksi esittelin kotia. Ja moni paikka näyttää jo ihan erilaiselta kuin vanhoissa sisustuspäivityksissä. Esimerksiksi maanantaina siirsin yhden vanhan puukaapin pois olohuoneesta entisöintiprojektin tieltä. Kaappi painoi valehtelematta pari sataa kiloa ja mattojen avulla se siirtyi kuin siirtyikin. Mieheltä tuli tietysti perusmurinat: "Pitääkö aina yksin rehkiä..?" No pitää! Muuten mitään ei tapahdu, ainakaan heti kun tarve on. 
Vierashuoneen rautasänky on nyt tytöllä käytössä eikä vierashuoneessa ole enää makuupaikkaa. Lastenhuoneessa jouduttiin luopumaan kokonaan prinsessan sängyn katoksesta kun ei se vain toiminut enää tuon uuden sängyn kanssa. Mutta yöt on vähän rauhoittuneet kun on tilaa kuorsata.


Tänään otettiin lasten kanssa heti aamusta leikkihuone eli lastenhuone siivouksen kohteeksi, että saataisiin hyviä kuvia tänne blogiin. Malttamattomat penskat eivät vaan meinanneet jaksaa odottaa, että pääsisi leikkimään. Laatikoista löytyi paljon unohtuneita ja kadonneita leluja. Mutta pääsin onneksi myös heittämään kunnolla rikkinäisiä pois. 
Alla olevassa kuvassa näkyvä takka ei tällä hetkellä ole käytössä mutta puhkaisemalla piipulle reiän sekin voidaan ottaa käyttöön.


Leluja on P-A-L-J-O-N ja yleensä ne on iltaan mennessä levitetty pitkin tupaa. Koska karvojaan vaihtava, kaiken syövä koira on yöt sisällä, lelut kuitenkin kiltisti kerätään muutaman käskyn ja uhkauksen jälkeen lastenhuoneeseen omille paikoilleen.


Vaihdoin kesäksi tummat verhot koska jo nyt poika pinkaisee ylös heti seittemältä aamulla kun aurinko rupeaa näkymään. Kesällä nukkuminen ei varmaan onnistuisi ollenkaan vaaleilla valoa läpäisevillä verhoilla.. Mutta onneksi täällä on isoja ikkunoita niin valoa riittää myös päivisin vaikka verhot on tumman ruskeat. Ovista pääsee kylmän eteisen kautta ulos tai vintille tai vierashuoneeseen. Toisesta pääsee meidän makkarin kautta vierashuoneeseen tai tupaan.Huone oli ennen meidän muuttoa joku sekava sekoitus TV-huonetta ja karaokebaaria. Ja tulihan siellä itsekin useammin kuin kerran rokattua, popitettua ja juotua mehua viikonloppuisin kavereiden kanssa. Huoneen käyttötarkoitus muuttui siis rajusti! Joskus haaveilen, että tästä saataisiin meidän makkari. Ehkä sitten kun lapset saadaan vinttiin.

Ei kommentteja