KYLMÄÄ KOHTELUA KEITTIÖSSÄ

Kokeileva keittiö avasi jälleen tänään ovet kun kokeilin Pasta carbonaraa. Ohje on täältä.


Pekonissa tein poikkeuksen ja sulatin siivut omasta pakastimesta. Rasva-arvot oli ainakin kohdallaan! 
No kuinkas sitten ruokapöydässä ruoka maistui?
Vastaaottokomitea eli ruuan koemaistajat oli varsin sanavalmiita tänään. Kaksi vuotias totesi veljelle jo pelkästä hajusta pöytään istuessaan, että tästä tulee sitten oksennustautia. Poika suostui syömään sentään spagetit. Perheen pää söi mallikkaasti lautasen tyhjäksi mutta kun lapset lähti omaan huoneeseen kommentti oli "juusto maistuu varpaanvälille". Oon siis kohdannut ensimmäisen, uusien ruokakokeilujen vastuksen ja heti kolminkertaisena. 

Mutta en luovuta! Huomenna uudestaan kyljysten kera.

2 kommenttia

  1. Tee carbonara ilman parmesaania, maistuis varmaan paremmin mulsuillekki. Koitappa tehä palermon pastaa, kotikokki sivulla hyvä ohje.

    VastaaPoista