TALLELLA OLLAAN, RV 29

Hukkaan ei olla päästy vaikka viikko on tainnut vierähtää edellisestä blogin päivityksestä. Tarkoitus oli kirjoitella jo aikaisemmin mutta viikonloppu meni järjestyksenvalvoja-kurssilla. Istuttiin miehen kanssa 16 tuntia vierekkäin kuuntelemassa luentoa. Ensi viikonloppuna ohjelma on hyvin samanlainen. Lauantaina on tiedossa voimankäyttöharjotuksia eli siis jonkin verran fyysisiä harjotuksia mutta enköhän mä niistä selviä samalla tavoin kuin muutkin. Panadolia laukun pohjalle ja menoksi.

Tänään oli taas neuvola-aamu. Ei mitään kummallista tälläkään kertaa ja hyvä niin. Terkkarin tarkastusten välit saisi kyllä mun puolesta olla ainakin viisi viikkoa ja yksi lääkärikäynti lisää kun se on juuri pois otettu. Nyt uusi puntariaika on jo kolmen viikon päästä.  
Pari viikkoa sitten kävin sokerirasituksessa ja tulokset oli "mallikelpoiset". Nivuskivut haittaa yhä rasituksen jälkeen, etenkin iltaisin mutta se on omaa vikaa kun tulee niin paljon kannettua kaikenmoista. Viime viikolla mm. vanha pyykinpesukone sai kyytiä ja tilalle siirsin arkkupakastimen. Mies vain murisee samaa kuin aina "Onko pakko yksin rehkiä?". On! Muuten ei mikään liiku. Näitten kipujen lisäksi välillä närästää. Siinä aika lailla kaikki fyysiset ongelmat tällä hetkellä.


Päivällä kävin kerholla juttelemassa miten jäbällä on siellä sujunut tammikuisen siirron jälkeen. Hyvin on mennyt ja siirto on ollut ainoastaan positiivinen asia. 

Tytön kanssa mentiin kirjastoon kun poika oli kerhon mäellä. Läjä kokkikirjoja, ja vähän muuta, on siistissä pinossa odottamassa lukemista ja lähempää tutustumista.
Nyt saa jauhalihan ja perunoiden syöminen riittää! Kurkkua myöten täynnä peruskotiruokaa: jauhelihakeitto, jauhelihamakaronilaatikko jauhelihakastike, perunat, kuoriperunat, perunamuusi ym. 


Tänään itse asiassa aloitin jo kokeiluja ja tein ruuaksi halloumi-bataattivuokaa sekä kanaa. Saas nähdä mikä on seuraava kokeilu ja milloin.

 

2 kommenttia

  1. Mitä tohon halloum-bataatti vuokaan tulee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli tosi helppo. Tuolta löydät ohjeen: http://krokotiilinkyyneleet.blogspot.fi/2016/04/halloumi-bataattivuoka-kasvis-gl.html

      Poista