MENNÄÄN DAPPIIN!

 Yhteistyössä:

Sateinen päivä eikä mitään tekemistä. Ulkona tuulee ja taivaalta tippuu vettä kuin saavista kaatamalla. Tylsistyneet lapset kiukuttelevat ja tappelevat keskenään lähes tauotta. "ÄITIII! Mulla ei oo MITÄÄN tekemistä!" "Mulla on TYLSÄÄ!" Kuulostaako yhtään tutulta? 

Tässä yksi varteenotettava pelastuskeino perheen päivän pelastukseksi ja piristykseksi.
Meillä sekä lasten että vanhempien ehdoton suosikki sisäleikkipuistoista on Seinäjoen Duudsonit Activity Park. Ja ollaankin hyvin ahkerasti siellä käyty heti puiston avaamisesta saakka. 


DAP:ssa on tekemistä kaikenikäisille lapsille koko päiväksi. Me isin kanssa tykätään erityisesti tästä aidatusta alueesta, jossa on muun muassa kiipeilyseinä, pallomeri, liukumäki sekä pehmoisia isoja palikoita taaperoille. Lapset viihtyvät keskenään ja vanhemmat saavat vain seurata leikkejä vierestä ja seurustella muiden aikuisten kanssa.


Meidän lapset (6v, 4v ja 1v) tykkäävät yllä mainitun lisäksi polkuautoista ja trampoliineista. Sekä pitkästä vaijeriradasta heti sisääntulon vieressä! Lisäksi joka vierailulla on löytynyt jotain uutta kokeiltavaa. Viime kerralla me unohdettiin aviomiehen kanssa ajan kulku kun innostuttiin potkimaan palloa valtavassa Flipperi-pelissä. Esikoinen puolestaan innostui ohjaamaan ostoskärryjä jossain kinttupoluilla. 

Baseball, parkour-rata ja jotkin muut hiukan vanhemmille lapsille tarkoitetut aktiviteetit on vielä meidän muksuilla kokonaan testaamatta.
DAP:ssa olevaa Pirttihirmu-ravintolaa ei voi kehua tarpeeksi. Olen blogissani hehkuttanut aikaisemminkin sitä, miten hyvää ruokaa tästä paikallisesta ravintolasta saa. Oikeasti, menkää maistamaan! Mun suosikki on Pulled pork-ateria ja nyt kun katselen tässä samalla ruokalistaa niin nälkä kasvoi hurjasti Leipäjuustoburgerin kohdalla. 


Seinäjoen Duudsonit Activity Park on mainio vierailukohde kaikille lapsiperheille. Puistopäivään kannattaa varustautua T-paidalla, sukilla sekä juomapullolla. Vaihtovaatteetkin ovat ihan kätevä koska siellä tulee hiki aikuisellekin vaikka "vähän vain kokeilisi" jotain aktiviteettia. 3400 neliön kokoiselta puistoalueelta löytyy jos jonkinmoista tekemistä jokaiselle!
 
”Lakeudelle-perhekohteissa riittää villejä elämyksiä, shoppailua ja tapahtumia koettavaksi - kaikenikäisille! Paikalliset SObloggaajat perheineen tarttuivat lähimatkailuhaasteeseen ja lupaavat jakaa kaudella 2017 mielenkiintoisia kokemuksiaan lakeuden perhekohteista ja tapahtumista.

Millainen hulabaloo on suurperheen päivä sisäaktiviteettipuistossa? Onnistuuko reissuilu lakeudella, kun lapsilla on erityisruokavalioita? Entä saako bloggaajaäiti lähilomalla teinin irti älypuhelimesta? Tempaudu mukaan matkatarinoihin osoitteessa www.lakeudelle.fi ”

1 kommentti

  1. Varmasti oli mielenkiintoinen paikka. Monenmoista touhua lapsille.
    Onneksi minun ei tarvitse enään käydä tuolla, mä olen liian vanha touhuamaan tuolla :) :) enkä pysty tekemään noita juttuja.

    VastaaPoista