N..Y..T.. NYT!

Kolme vuotta meni rohkeutta kerätessä. Homma siirtyi aina eteenpäin kun rohkeus loppuikin kesken. 

"Sitten kun J on isompi. Sitten kun pikku kakkonen tärppää. Sitten kun pikku kakkonen syntyy. Sitten kun sukupolvenvaihdos on tehty. Sitten kun ollaan muutettu."

No miksen mäki voisi ku niin moni muuki voi?
Viime viikolla rupesin kuitenkin tekemään blogille pohjaa. Opettelin Bloggerin käytön. Otin ja etsin kuvia ensimmäiseen postaukseen. Kyselin hiukan neuvoja ja mietin mistä haluan kirjoittaa, mitä haluan paljastaa meidän elämästä.

Blogin aihepiireiksi päätyivät äitiys, opiskelu sen ohella, lapset, maajussin vaimona oleminen, käsityöt, lukeminen, liikunta sekä koti.  Aika paljon aiheita..

Blogin nimi on harhaanjohtava. Vielä. 
Keltainen satavuotias maatila maalla odottaa meitä. Tai onhan siitä jo puolet meidän ja loppuosa 1.1.2015. Muuttolaatikot saa vielä olla tyhjänä mutta me miehen kanssa keskitytään jo kovasti haaveiluun. "Mistä remontti alkaa? Mitä laajennetaan? Mitä muutetaan? Missä juodaan aamukahvit?"

Omasta mielestä hyvässä blogissa annetaan jotain itsestä vaikka lapset ja puoliso pidettäisiinki piilossa. Päätin ainakin aluksi pitää perheenjäsenten kasvot piilossa. Lapsia näytän jonkin verran mutta puhun heistä etunimen ensimmäisellä kirjaimella. Aviomiehen, A:n, kohdalla sama juttu. Kommentteja otetaan mielellään vastaan mutta asetukset pitäisi olla nyt niin, että ne näkyvät vasta tarkastukseni jälkeen. Pienellä paikkakunnalla kun sana leviää äkkiä ja jotkut voivat ruveta laittamaan sopimattomia kommentteja. 

Paljon kuvia ja sopivasti ytimekästä tekstiä. Tavoitteena on saada muutamia vakituisia lukijoita ja edes yksi kommentti. ;)

Tervetuloa!

6 kommenttia

 1. hahaa, musta saat heti yhden vakituisen lukijan ja kommentoijan! ��

  VastaaPoista
 2. Tuliko se mun kommentti??
  Jos ei niin tässä tuloo: hyvä Salla :)) Bloggaaminen on kivaa !!

  VastaaPoista
 3. Jee! Tämä on vaan niin jännää ku yleensä en näytä kellekkää omia tekstejä opettajien lisäksi. :P

  VastaaPoista
 4. Jee, hyvä! Yksi lukija lisää ;) Mä muistaakseni joskus sulle sanoinki ku Johannes oli vauva, että perusta blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Muistan kyllä tilanteen. Ja odotinki sun kommenttia jo hetken. ;)

   Poista