Jussi 2015

Meillä on hyvin onnistunut juhannus takana! Tarkoituksena oli olla vain kotona ja puuhailla pihalla sitä sun tätä. Toisin kuitenkin kävi. Onneksi ajatukset meni siskon kanssa vähän samalla lailla ja edes toinen sai tartuttua aattoaamuna luuriin.


Perjantaina iltapäivällä sisko ja veli perheineen tulivat meille grillailemaan, saunomaan ja istumaan iltaa. Pikkuveli ja morsian puuttuivat mutta väkeä riitti silti. Kaikkien ruokkimiseen tarvittiin monta kiloa ruokaa ja kaksi grilliä. Onneksi vintillä oli tilaa niin saatiin kaikille nukkumapaikka. Ja kyllähän meillä oli hauska ilta! Niin hauska, että isäntä itse ei meinannut jaksaa juhannuspäivänä nousta sängystä millään.. Minun olisi kuulemma pitänyt tönäistä se sängystä alas.
Lauantaina saatiin yllätykseksi auringon paistetta ja terassin mittari nousi nopeasti yli kolmeen kymppiin. Siellä oli hyvä juoda kahvia ja syödä mummun tuomaa jätskiä, miesten passaamana tietty! Samalla saatiin tämän naisen kynnet nätiksi ja hiukset kauniille letille. Kiitos vain veljen vaimolle! 


Iltapäivällä vieraat lähtivät ja me suunnattiin pikavisiitille mökille ja mummilaan. Aurinko katosi sen reissun aikana mutta kotiin tullessa laitettiin kuitenkin grilli kuumaksi. Juhannussauna jäi minulta kokonaan väliin kun unohdin itseni ompelemaan neidin synttärimekkoa. Tänään en kyllä ole enää varma saanko mekkoa ensi sunnuntaiksi valmiiksi.. Muutama muukin sata asiaa siivoamisen ja leipomisen lisäksi tiedossa tälle viikolle. Koti kun on PAKKO saada hyvännäköiseksi kun juhlitaan täällä ensimmäistä kertaa. 

Mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja