PAKKASTA ODOTELLESSA

Jos kylmä kesä oli hanurista, niin on kyllä tämä kostea syksykin! Märkää ja pimeää, vettä sataa joka päivä. Eikö se pakkanen ja lumi voisi jo tulla? Ulkona ei huvita olla sitten yhtään.


Sunnuntaina käytiin metsäretkellä tässä muutaman kilometrin päässä. Tehtiin mukaan kunnon eväät. Makkaraa nuotiolla paistettavaksi, voileipää ja lämmintä kaakaota. Koirakin pääsi mukaan kuluttamaan energiaa.Tämä viikko on mennyt todella, todella nopeasti. Tiistaina osallistuttiin kokoukseen, jossa meille luovutettiin tuuliviiri ja naamat bongattiin jopa paikallislehden kannesta. Keskiviikkona aamulla lähtivät viimeiset siat ja koko loppupäivän olinkin oikeastaan siivoamassa sikalaa. Välillä hain vain lapset hoidosta. Kivaa kun pääsi tekemään oikein pitkää päivää käytännön hommissa! Torstai meni myös sikalassa ja kokouksessa. Tänään on ollut sitten kaikenlaista muuta.. Jossain välissä pitäisi ehtiä siivotakin!


Innolla odotellaan lauantaita, sääennusteessa on hiutaleiden kuvia!
(Huom! Ekat bongattu!) 

3 kommenttia

  1. Täälläkin kovasti pakkasta odotellaan, lunta sentään on satanut viime yönä. Vielä kun tulisi pysyvä pakkanen ja päästäisiin vedestä, kurasta ja loskasta eroon, niin olisin onnellinen. Mutta tosiaan onneksi sentäs maa on nyt valkea, piristää vähän mieltä kaiken pimeyden keskellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yön aikana oli satanut täälläkin maan valkoiseksi! Lapset on niin innoissaan vaikka ei tuo taida edes iltapäivään saakka pysyä. :)

      Poista