ÄIDIN HUONEEN ESITTELY

Näin kauniina kevätpäivänä (?!) on hyvä esitellä äidin valtakunta. Tai toinen niistä, myös yläkerran kotikuntosali lasketaan semmoseksi. Tämä esiteltävä paikka on kellarissa ja hiukan harmittaa kun ei tullut otettua yhtäkään ennen-kuvaa. Vuosi sitten vanha autotalli oli niin täynnä romua, ettei tilassa mahtunut kunnolla kävelemään. Päätettiin siivota paikka ja laittaa vanhasta asunnosta tuodut keittiön kaapit tänne.Sain idean tuoda ompelukoneen ja saumurin pysyvästi tänne. Ei tarvitsisi enää niitä nostella kaappiin ja pois. Miehet teki tommosen hienon tason, johon koneet saa upotettua. Samalla huoneesta tuli vähän niin kuin ompeluhuone, johon kannoin kaikki käsitöihin liittyvät kamat.Jossain vaiheessa kun iski tylsyys, maalasin punatiiliset seinät valkosella remonttimaalilla. Ihan hyvä idea. Melko pimeästä tilasta tuli asteen verran valoisampi. Noita työvaloja sinne pitäisi asennella lisää. Nyt on vain yksi loisteputki seinällä ja sen lisäksi ainoastaan kaksi kapeaa ikkunaa.
Tämä sivusta vedettävä sänky on jo aikaisemminkin vilahtanut blogissa. Se toimii vähän kuin tilanjakajana puhtaan ja sotkuisen osan välillä tallissa. Toisella puolella on tällä hetkellä taimet ja niiden tilalle pitäisi hakea jossain vaiheessa mattopuut. Kahvipaketeilla ostettu arkkupakastin on ohikulkumatkalla mutta sen reissu on pysähtynyt kesään saakka.. Tässä kohdassa korjailen myös niitä huonekaluja. 


Pariovet on kätevät. Ne avaamalla taimet saa tottua ulkoilmaan ja ommellessa pystyy seurata lasten touhuja. Leikkimökki, pojan paja ja hiekkalaatikko on ihan tossa oven toisella puolella. 

Kellarissa on muutamia paikallaan pysyviä tuvan lämmityksen ja lämpösen veden saannin kannalta tarpeellisia juttuja. Ne ei ihan sisustukseen sovi mutta ei auta!


Sen verran vie tuo lumipyry mielenkiintoa ulkoiluun, että tänään joko siivotaan, viimeistellään remppaa, maalataan, kudotaan tai sitten leivotaan. Nyt kuitenkin taiteillaan sormiväreillä, kun matot on kerätty imuroinnin tieltä pois.


Hyvää alkuviikkoa!

Ei kommentteja