MAANANTAI MINUUTTI MINUUTILTA

Meidän päivä-tyylinen postaus eli minkälainen maanantai meillä oli. Kamera ei mukana pysynyt, joten kuvat on otettu Samsungilla aina kun oon muistanut sitä käyttää.

7.30 Kello taisi olla puoli kahdeksan kun poika jo pyöri olkkarissa ja keittiössä. Seuraavaksi nousi tyttö ja lopuksi mekin päästiin ylös. Miehen herätyskello soi jo ennen kuutta mutta yö oli jälleen niin vauhdikas, ettei kumpikaan jaksanut sitä kummemmin huomioida. 


8.00 Aamupalaa ja aamutoimia. Lapset ei jaksanut katsoa telkkaria vaan aika nopeasti menivät omaan huoneeseen leikkimään rauhassa. IHME! Ehdin virkata vauvan mustekalaa aamukahvin aikana. Mies lähtee töihin. Kävin kellarissa kastelemassa taimet ja tukemassa kesäkurpitsat, joiden varret oli venähtäneet pitkiksi. Otin yhteyttä Tori.fi:ssä polkupyörää myyneeseen henkilöön ja parissa kymmenessä minuutissa saatiin tehtyä kaupat pojan uudesta pyörästä, joka haetaan iltapäivällä Seinäjoelta. Hinta 65€, yli sadan euron säästö kun löytyi käytettynä.


9.50 Lapset on saatu vähällä taistelulla ulkoilemaan. Koiran ja kanien ruokinta. Askareille, muksut jää hiekkalaatikolle. 

11.30 Lapset leikki niin nätisti ulkona, että sain siivottua sikalassa vähän ylimääräistä. Ja katkaistua vesiputken. Piti soittaa eläinlääkäri tarkastuskäynnille mutta tulikin Kurikkaan matkahuoltoon keikka. Menen lämmittämään viikonlopusta jäänyttä ruokaa. Hyvää tuuria, ei tarvitse kokkailla mitään tässä välissä.

12.45 Ruoka syöty, kerhoreppu pakattu ja lapset autossa. Kyläkaupan kautta poika kerhoon ja me käydään Kurikassa hakemassa Jotexin paketti sekä huppariin uusi vetoketju. Tilasin Jotexista laskosverhon keittiöön kolmella eurolla. Leveys ei riittänyt ja tilasin sitten kaksi verhoa lisää. Nyt on olkkarissa kesäverhot vaikka meinasin pitää ikkunat paljaana syksyyn saakka. 

14.00 Pyörin poran kanssa terassilla.. Neidille ja ittelle vähän välipalaa, verhojen silitys ja kiinnitys, pyykkiä, tiskejä, tuvan kukkien kastelu-operaatio, vetoketjun vaihtoa. Päiväkahvit.


16.00 Haetaan poika kerhosta ja mennään hakemaan pyörää Seinäjoelta. Hyvä ostos! Vielä kun jätkä tajuais jarruttaa polkimilla eikä varpailla.


17.00 Mummu ja paappa tulee, koira pääsee lenkille. Nopea ruuanlaitto ja ruokailu. Yhden kukkapenkin siivous ja jälleen Etapin kuorman keräystä. Isukki tulee töistä. Vähän yrityksen paperihommia ja sähköpostien lähettelyä.

19.15 Sikalaan askareille ja vesiputken korjaukseen.. Sauna, iltapala ja lapset ysin aikaan sänkyyn kuuntelemaan iltasatua. Haen koiran tupaan ja etsin kissat kellariin nukkumaan. Koira on niin kurassa, että taitaa se jäädä ulos ensi yöksi.

21.30 Katotaan hetken telkkaria ja luen sängyssä kirjaa. Yö olikin sitten taas hulinaa; toinen kolahtaa sängystä lattialle ja toiselle pitää vaihtaa yökkärit sekä monet vessassa käynnit. Onneksi ei tarvi enää kellariin asti pissille lähteä! 

 

3 kommenttia

 1. Huh! hiki tulee pelkästä lukemisesta! Mutta kiva postaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiki siinä usein juostessa tuleekin mutta tykkään kun on tekemistä koko ajan. Ei käy aika pitkäksi. ;D

   Poista
 2. Te ootte kans sellaanen touhuperhe <3 Mutta sehän onki parhautta että on puuhaa, toki päivät tuntuu loppuvan kesken.. Mä oon aina niin kateellinen kun haluaasin ittekki sinne maalle, byäää... Ehkä pian, ehkä parin vuoden päästä :D

  VastaaPoista