VALMIS TOILETTI!

Nyt on vessaremontin päivityksen aika! Toissapäivänä laitettiin hylly ja patteri paikalleen. Enää katto- ja lattialistat uupuu mutta niitä en vaadi enää tähän aikaan keväästä asennettavaksi kun on muutenkin kiire.

Kyllä minä riemusta hypiin kun aviomies tiputti vanhan pöntön paloiksi jätelavalle. Alunperin puhuttiin, että nuukaillaan ja asennetaan vanha pönttö takasin kun pinnat on vaihdettu. Huh, onneksi ei tehty niin! Pönttö oli ilmastointiteipillä viemärin reiässä kiinni ja epäilen, että se kamala p*skan käry tuli juuri sen takia vessaan. Nyt on uus pönttö, seinät, lattia, katto ja valaisin. Käryt on kadonnu. Vain lavuaari ja patteri on vanhaa, hylly saatu joskus siskolta. Jopa ovi vaihdettiin ja vanha poltettiin pääsiäiskokossa. Jouduttiin suurentamaan oviaukkoa ja pikku hiljaa vaihdetaan kaikki ovet eteisessä tämmösiin vanhan näkösiin.

Ja tällä kertaa en todellakaan unohtanu ottaa ennen-kuvia! Ne ei ole ihan alkupeisestä tilanteesta mutta värimaailma on erotettavissa..
Kuvissa ei enää näy se kaunis punainen muovimatto, jonka revin jo ennen kuin remontti oli virallisesti alkanut.

ENNEN: 

JÄLKEEN:

Mitään halpaa huvia näinkään pieni remontti ei ollut. Kyllä siinä tonni rikki meni vaikka ajattelin muutaman satasen ehkä riittävän. Koska tila on ihan hirveän pieni ja takaseinä betonia, kalusteet piti laittaa lähes samoille paikoille kuin aikaisemmin. Yksi kattovalaisin riittää, koska täällä komerossa ei meikkailla tai laiteta hiuksia. 

Kovimmat remonttikolhut koki vihkisormus, se nimittäin vääntyi ihan ovaalin malliseksi kun irrotin sorkkaraudalla lattian sisälle valettuja lastulevyjä seinästä. Eipä ainakaan helpolla pääse putoamaan sormesta! 

2 kommenttia

  1. Tosi nätti tuli vessasta 👍😊 ja toi uus ovi on tosi hyvän näkönen❤

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mäki tykkään tuosta ovesta vaikka A sen valitti. ;)

    VastaaPoista