MUUTAMA ÄITIN ASKARTELU ESITTELYYN

Tässä muutama oma "askartelu" esittelyyn. 

Näin tuossa kuukausi sitten perhekerhossa lapsilla värityskuvina Sarah Kayn kuvia ja siinä samassa tajusin, miten hienosti muutama sellainen taulu sopisi lastenhuoneeseen tyttären hyllyyn. Budjetti on aina näissä ongelma, joten tulostin kolme kuvaa netistä, väritin puuväreillä ja ostin muutaman euron kehykset. Ja tässä ne nyt on! Onkohan nämä olleet täällä esillä jo?


Eilen viimeistelin vauvalle toukkapussin. Lankoina käytin neljää eri Dropsin Baby-merinovillalankaa. Koko on vastasyntyneen mutta hiukan ihmetyttää tuo pääaukon koko. No pianhan sen näkee miten istuu käyttäjälleen. Ajattelin tämän ottaa mukaan jo laitokselle.


Sitten! Jossain sisustuslehdessä oli kiiltävän musta rottinkituoli niin kotoisan näköisesti asetettu ikkunan eteen oleskelutuoliksi, että pakkohan sellainen oli koittaa saada myös itselle. Ja taas mahdollisimman halvalla. Meillä oli vintillä tämmöinen vanha sähkönsininen, joka joutui koekaniiniksi.


Hirveesti en halunnut rahaa ja aikaa tähän käyttää, jos ei tuunaus onnistukkaan. Kävimpä siis vain ostamassa muutaman harrastespray-maalin, jotka kestävät sisällä ja ulkona. Pari-kolme kerrosta suihkutusta ja tässä lopputulos. Nyt siltä puuttuu enää paikka. Tai oikeastaan sehän olisi täydellinen tuohon nykyiseen paikkaansa kylmään eteiseen eli miehen haaveilemmalle aamukahviterassille paljaan hirsiseinän eteen. Olkoon siis alkuun ainakin siinä!


Eilen sain tarjouksen, joka meinaa ihan hitusen jännittää! Ja  sen vuoksi suuntasin Seinäjoelle ostoksille lievittämään pahinta paniikkia: ostin ensimmäisen äitiyspaidan tähän odotukseen ja uudet kesäkengät.

4 kommenttia

 1. Ihania juttuja!! Soot kätevä käsistäsi. Meillä Anelm nukkui ekan viikon mun ylipienessä toukkapussissa :D Mutta tykkäsi olla kun oli lämmin ja kittana.

  Rehasin just pojanluomalle mun kutomukset ja langat, sielä jotenkin on enemmän inspiraatiota käsitöihin ja nyt se ompelukonekuumes tuli takasin :D

  VastaaPoista
 2. Mua ärsyttää ku kaikki mun tekemät on niin mun näkösiä: vähä sinnepäin. :D Eikö se vähä niin oo, että mitä ihomyötäsempi niin sen paree.

  Mä meinasin pitää kesälomaa kutomisesta mutta tarviihan vauva vielä yhden villatakin syksyksi, siihen kävin tänään langat ostaas. Ja ittelle haluaisin jotkut tossut ja ja ja... :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat taulut! Ja hieno tuli Rottinki tuolista!

  VastaaPoista