SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT, OSA 1

Sain alkuviikosta kutsun osallistua bloggaajille järjestettäviin katujuhliin Seinäjoen Asuntomessualueella. Kutsu tuli hyvään saumaan koska olin juuri valittanut, etten taida päästä heinäkuussa ollenkaan lähtemään varsinaisille messuille. 

Tapahtumaan osallistuminen aiheutti ylimääräsiä sydämen tykytyksiä, koska en ikinä ollut mihinkää blogitapahtumaan vielä osallistunut ja joukossa oli sellaisia bloggaajia, joita olen seurannut jo vuosia. Alkujännityksen kadottua huomasin, että kaikkihan siellä tavallisia ihmisiä oli ja päivästä tulikin oikein onnistunut. 

Kierros aloitettiin Kimara Katariinan (KOHDE 31) edessä, jossa Sarkoa Ky tarjosi alkumaljat. Hotelli-ravintola Alma tarjosi suolaista suuhun pantavaa ja Valkoinen puu makeat herkut. Mallaskosken Panimo tarjosi kahta eri olutta, jotka nyt sitten mulla jäi ymmärrettävästä syystä maistamatta. Servetit saatiin Lapuan Kankureilta ja aterimet Kupilkalta.


Sisustukseltaan tämä ensimmäinen kohde oli ehkä kaikista eniten näistä kierretyistä asunnoista sitä omaa: sopivasti pohjalaistyyliä ja vaaleita pintoja. Kodin omistajien lisäksi paikalla oli Tarja Suvisalmi Lennolilta. Tekstiileissä oli käytetty meidän paikallisen yrityksen tuotteita. Talosta löytyi muuten muun muassa hissi!Tässä kuvia rivi-/luhtitalosta (KOHDE 21). Kaksikerroksisesta perheasunnosta, joka oli sisustettu Pentikin tuotteilla. Hauska yksityiskohta kohteessa oli tuo makuuhuoneen "lukuvalo", jollaista yritin itsekin joskus taannoin aviomiehelle ehdottaa. Noita vanhoja lämpölamppuja kun meillä roikkuu käyttämättöminä sikalan seinillä.. Ei mennyt ehdotus läpi silloin, eikä mennyt nytkään.
Pikkuusen paree (KOHDE 42) oli kartalla seuraavana tutustumiskohteena. Kohteessa paikalla olivat taiteilija Virpi Mäkinen ja Pro Agrian puutarhasuunnittelija Marika Turpeinen. Talosta jäi mieleen avarat, vaaleat tilat sekä korkea makuuhuone. Ihana, iso sohva houkutteli kaatumaan tyynyjen sekaan. Ei nimittäin ollut mitään kevyttä touhua vaappuminen mahan kanssa tuolla alueella!
Julkaisen kuvia kohteista kahdessa postauksessa, että saan kirjoitukset pysymään maltillisen mittaisina. Tässä vielä pari kuvaa Seinäjoen kaupunginteatterin suunnittelijoiden sisustamasta kaksiosta (KOHDE 21).Kiitos hyvin järjestetystä päivästä Tiinalle ja Hannalle. Ja kiitos kun sain tulla mukaan! Palaan pian asiaan postaussarjan toisen osan kanssa.

Ei kommentteja