BLOGIN SEURAAVA ASKEL

Jännittävää! Blogi ottaa askeleen eteenpäin, siltä se ainakin musta tuntuu. Hain mukaan, odottelin ja melkein luovuin toivosta. Lauantaina sainkin sitten positiivisen yllätyksen: kuulun niihin 12 uuteen blogiin, jotka pääsivät mukaan SOblogeihin.


SOblogit on etelä-pohjalaisista vapaa-aikablogeista ja lifestyle-blogeista koostuva yhteisö, joka julkaisee yhteisöön kuuluvien blogien päivityksiä omilla Facebook-sivuillaan. Kaikkia yhteisöön kuuluvia blogeja voi helpoiten seurata tykkäämällä SOblogien Facebook-sivusta. Pääset sivulle painamalla blogini oikeasta reunasta löytyvää Soblogien logoa.


Tämän askeleen toivon tuovan mukanaan kaikenlaisia kivoja juttuja niin itselleni kuin blogille. Innolla odotan ensimmäistä yhteistä SObloggaajien tapaamistamme. Siihen saakka on pidettävä sormet ja jalat ristissä, että olen vielä kunnossa (tähän väliin tieto, että lääkkeet olivat laskeneet maksa-arvoja, sappi-arvot ovat ilmeisesti jo normaalin puolella) ja yhtenä palana. Ja tietysti uudet lukijat ovat aina tervetulleita!

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille! Nautitaan nyt auringosta kun se paistaa. :)

2 kommenttia

 1. Kävin lueskelemassa ja katselemassa blogisi kuvia ja tekstejä. Ihanaa odotusaikaa sinulle.
  Sulla on mahtava kasvihuone, mahtuu varmasti paljon taimia.
  Jos olet kiinnostunut mitä minä touhuilen, niin käypä vilkaisemassa minun blogiani ja liity samalla lukijaksi. Niin minä tein sinun blogiisi.
  Asustelen Etelä-Pohjanmaalla, mutta en ole tuossa blogilistalla mistä kirjoitit. Kiitos sinulle etukäteen !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!
   Joo, kyllä niihin kasvihuoneisiin hyvin mahtuu taimia vaikka taitaapa ylimääräisiä taas tänä vuonna jäädä. Esikasvatuksen kanssa kun aina niin innostuu.

   Täytyypäs käydä kurkistamassa blogiasi! :)

   Poista