EPÄTAVALLINEN VIIKONLOPPU

Ja epätavallisen siitä teki se, että isi oli kotona koko viikonlopun eikä juossut työstä toiseen. Viimeksi on tainnut näin paljon olla kotona huhtikuun alussa ennen kylvöjä. Ihan outoa kun täällä onkin pitkästä aikaa kaksi aikuista lasten kanssa eikä ittellä tarvi olla silmät selässäkin. Ollaan lasten kanssa vuorotellen kyselty, että etkö mee tänään töihin, etkö oikiasti ole menossa mihinkään, meinaatko sunnuntaina mennä töihin ja ootko edes pajassa käynyt tänään? Kahden päivän aikana iskää on viety leikkimään enemmän kuin viimeisen puolen vuoden aikana yhteensä ja miehellä on polvet kipeänä lattialla konttimisesta.Perjantaina tytär innostui lähtemään mummilaan yöksi ja me oltiin pojan kanssa ilta kolmestaan kotona. Lauantaina pesin aamulla hetken sikalaa kun yön peltohommissa (ei nyt sentään ihan perjantaista saakka pelkkää oleilua!) viettänyt aviomies vielä kuorsasi ja poika leikki legoilla lastenohjelmien ääressä. Kun poikakin sitten lähti ruuan jälkeen mummulaan kylään, me lähdettiin Ykkösbasaarille kiertämään löytöjen perässä ja samalla testattiin Seinäjoen Valkoinen puu. Ihan kahdestaan.Lapset kotiutui ja vietettiin kotona mukava lauantai-ilta sateesta huolimatta. Tyttö mietti jo synttärilahjatoiveita. Minni Hiiri -nallen lisäksi listalla on leluhevosia ja niille talli. Katsoin pikasesti puisten hevostallien hinnat netistä, huhhuh! Käytettynä ei löytynyt sopivaa, joten ruvettiin tänään askartelemaan. Vielä sarana- ja maalikaupoille niin näette lopputuloksen. 


Ensi yö meneekin täällä jälleen jännityksen kanssa valvoessa; huomenna verikoe- ja äitipolipäivä.
 

2 kommenttia

  1. ykkösbasaari muakin vähän kiinnostais, nyt toi jalkani vaivaa sen verran etten jaksa kävellä ja kierrellä kauppoja. Mikä se Valkoinen puu on Seinäjoella ? Itse kun asun S:joella 30 km päässä toisessa kaupungin osassa, nuo kiinnostavat.
    Liityn sivustoosi ja toivon että kävisit myös minun blogiini tutustumassa ja samalla liittyä minun sivustooni. Olisi kiva saada uusia blogituttavia, kiitos etukäteen !

    VastaaPoista
  2. Valkoinen puu on kahvila, joka on laajentanut Kauhajoelta myös Seinäjoelle. Olivat Suomen paras leipomo-ohjelmassakin mukana. Tutustumisen arvoinen paikka! Löytyy Kelan läheltä ihan keskustasta. :)

    http://www.valkoinenpuu.fi/

    VastaaPoista