KOMIAT HETKET & VIERAILU JOUPIN VANHAAN TUPAAN

Viime viikolla pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni mukaan SObloggaajien tapaamiseen ja tutustumaan kahteen ennalta tuntemattomaan yritykseen. 
Tapaaminen pidettiin Seinäjoen keskustassa Joupin vanhassa tuvassa. Paikka sopii niin erilaisten ja -kokoisten juhlien järjestämiseen, illanviettoihin, saunomiseen kuin kokousten pitoon. Vanhat rakennukset ja päärakennus on entisöity todella taidokkaasti ja perinteitä kunnioittaen. Ulkorakennuksista löytyy ainakin remontoidut saunatilat, tanssitilaa, ruokailu- ja istumistilaa sekä nykyaikaiset äänentoistolaitteet. Hyvin pohjalaista; suurta ja komiaa!  Joupin vanhaa tupaa meille esitteli Juha Haapamäki ja Komiat hetket-yrityksen toiminnasta oli kertomassa Vesa Mäyry. Jälkimmäinen yritys on seinäjokinen pito- ja elämyspalvelu, joka järjestää juhlia ristiäisistä hautajaisiin sekä mm. TYKY- ja TYHY-päiviä, kokouksia ja polttareita; lähes kaikkea mitä asiakas keksii toivoa. 
Itsellä kävi mielessä, että tässähän olisi oiva tilaisuus ottaa tulevat ristiäiset rennosti ja varata yritys hoitamaan meidän tarjoilut. Saisi itse keskittyä vieraisiin eikä hääriä vain keittiössä.Nälkäisenä meidän SObloggaajien ei tarvinnut iltaa viettää, sillä Komiat hetket tarjosi meille lankkumenun (uuniperunat, kylmät kastikkeet, lohta, coleslaw-salaattia, saaristolaisleipää, viiniä ynnä muuta) ja kyllä siinä napa paukkui syödessä! Jälkiruuaksi oli nokipannukahvit. Rakennusliike Sarkoa tarjosi alkukuohuvat, jotka viinien tapaan jälleen kerran jouduin skippaamaan.Yritysten esittäytymisen lisäksi tarkoitus oli tutustua muihin Soblogien jäseniin, uusiin ja vanhoihin. Moni seuraamani blogi sai kasvot ja ilta kului oikein mukavasti rupatellessa niitä näitä. Hauskaa oli. Seuraavaa tapaamista odotellessa!
Tykkäämällä blogistani
Facebookissa saat helpoiten tiedon
uusista päivityksistä. Lisäksi
voit lukea muiden bloggaajien kokemuksista
illanvietosta. 

Ei kommentteja