SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT, OSA 2

Palataan vielä Seinäjoen asuntomessuille, jossa olin siis bloggaajaporukan kanssa käymässä toukokuun puolella. Ensimmäisen osan bloggaajapäivän kulusta löydät tästä. 

Sitten itse asiaan!

Seuraava kohde on Mäihä-puukerrostalo  (KOHTEET 2-4). Mäihä Lusto on moderni mummola, jota meille esitteli kodin sisustaja Marja-Elina Sanjanen sisustussuunnittelu Mäkelä & Roos-firmasta. Asunnosta jäi mieleen sen kodikkuus ja ihana viherseinä, jollaisen mielelläni ottaisin myös omaan kotiin. Hintaa taisi vain olla useampi tonni, auts.Lumiance (KOHDE 33) on muistaakseni asukkaiden itsensä sisustama. Väreinä paljon mustaa ja valkoista. Valoisa ja tilava koti metsämaisemalla. Mahtava terassi! Ja nyt noita kuvia katsoessa tuli mieleeni, että vanhoista puutarhatuoleistahan saisi lapsille keinut puuhun. Hmm...
Rakennusliike Sarkoan koti Nixi (KOHDE 17). Kodikas ja lämmin koti järven rannalla. Yläkerran parvekkeelta oli makeat maisemat!

Villa Roihu (KOHDE 18) olisi sisustukseltaan mulle sopiva. Vähän tommosta maalaisromantiikkaa, kukkatapetteja, rottinkia ynnä muuta.  Mieleen tästä kodista jäivät etenkin tytön huone, iso grilli, ruokailuryhmä sisätiloissa sekä makuuhuone, jossa väliseinä toimi sängynpäätynä ja tilanjakajana. Taakse jäi kaappi- ja laskutilaa. Ja nuo Mr. & Mrs. -mukit on ehkä vain saatava itsellekkin!Honka Markki (KOHDE 19). Hirsitalo, jonka ruokailutila ja piharakennusten suunnitelmat jäivät erityisesti mieleen. Yläkertaan emme vielä päässeet. Kohde täytyy nähdä vielä valmiinakin!
  


Lakka Lakeus (KOHDE 11) ja kaksi sanaa: tyylikäs valkoinen. Koti on sisustettu lähes täysin valkoiseksi ja tunnelmasta tuli heti mieleen jonkun amerikkalaisen, suuren julkkiksen koti. Sisustuksen on toteuttanut Sanna Pänkäläinen Vepsäläiseltä. Vierailuaikana ulkoseinien käsittely oli kesken ja sen vuoksi ikkunat oli peitetty suojamuoveilla. Maisemat ovat varmasti näkemisen arvoiset kun muovit poistetaan ja valokin pääsee sisään.Kannustalo Pohjanmaa (KOHDE 24), tyylikästä mustaa ja modernia pohjalaisuutta perinteisessä pohjalaistalossa.

Kaiken kaikkiaan tutustuminen asuntomessualueeseen oli hyvin mukava kokemus. Vaikka itsellä ei ole mitään halua rakentaa milloinkaan taloa, sai näistä kodeista ja niiden sisustuksesta paljon inspiraatiota ja ideoita omaan kotiin. Suosittelen lähtemään paikan päälle heinäkuussa kun alue aukeaa messuvieraille!  

Ei kommentteja