ARKIKUVIA

Tässä arkisina kuvina meidän kolmilapsisen perheen uusimmat kuulumiset. Vauva on nyt viikon ikäinen ja kamalasti en ole koneelle ehtinyt pysähtyä. Blogipostaukset on kyllä mielessä mutta iltaisin ei vain enää jaksa keskittyä kun tupa hiljenee. Ne luvatut jutut kuten synnäriteksti, yksi yhteistyöpostaus, tyttären heppatallin esittely ja liiverin muodonmuutos odottelevat viimeistelyä ja julkaisua.
Vauvan uniajat kuluu sikalassa, pyykätessä, siivotessa, ruuanlaitossa, isompia lapsia huomioidessa, puutarhassa ja pikku hiljaa järjestelen myös ensi viikon syntymäpäiväjuhlia. Öisin poika nukkuu onneksi vielä hyvin, univelkaa ei ole kertynyt. Tiistai-iltana kävin vauvan kanssa tutustumassa Seinäjoen Torikeskukseen avattuun Pop up-liikkeeseen, jossa myydään Virpi Mäkisen taidetta ja Lumilapset-kaupan kotimaisia lastenvaatteita. Naurava naapuri-kojusta saa ostaa pientä makeaa, jos sokerinhimo iskee kesken shoppailun. Liike löytyy Torikeskuksen yläkerrasta. Tyhjin käsin en sieltä pois lähtenyt, jokaiselle lapselle täytyi ostaa jotain. Esikoinen sai syksyksi Paapiin pipon, tytär Jenni J.J.:n hupparin (ylhäällä kukkakuvassa) ja vauva Höö-merkkiset ihanan pirteät keltaiset puolipotkarit. 3 kommenttia

  1. Pitää vissiin käydä katsomassa tuo pop up-kauppa. Oon ihastellut noita maalauksia joskus kirjaston näyttelyssä. Kyllä vaan blogien lukeminen kannattaa!:)

    VastaaPoista
  2. Mikä ihanuus vauvan varpaat, on ne niin suloiset. Kivat ostokset löysit S:joelta. Kiikkutuoli pirtsakan värinen.

    VastaaPoista