HÄN ON TÄÄLLÄ!

Kun tiistain äitiyspolikäynnillä lääkäri uhkasi käynnistää synnytyksen seuraavana aamuna, vauva päätti ONNEKSI uskaltautua itse ulos ennen sitä. 
(Jossain vaiheessa tulen kirjoittamaan hiukan tarkemmin meidän reissusta keskussairaalaan mutta mitään yksityiskohtaista synnytyskertomusta ette valitettavasti saa.)


Kymmenen pisteen poika syntyi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kellon ollessa 3.08. Painoa 3488 grammaa ja pituutta 52 senttiä. Oltiin jälleen mun toivomuksesta varhaisia kotiutujia ja päästiin jo torstaina kotiin pienen jännitysnäytelmän jälkeen. 

Kaikki on kotona mennyt hyvin; äidillä takana neljä unetonta yötä, ympärillä pyörii kaksi uudesta pikkuveljestä hullaantunutta lasta ja pienestä pojastaan seonnut isi, joka kotona ollessaan oikeastaan vain makaa vauvan vieressä tuijottamassa sitä. Tai pitää pientä kääröään sylissä sohvalla.

Jouduin myöntämään, että poika on ihan nimensä näköinen enkä enää voi ehdotella omia vaihtoehtojani. Ristiäisten suunnittelu voi alkaa!


Tänään käytiin uudelleen varhaisten kotiutujien rutiinitarkastuksessa. Ollaan myös ensimmäistä kertaa lasten kanssa nelistään kotona kun isi lähti töihin. Kyllähän tässä vauhtia ja hommaa piisaa... Ulkoiltiin iltapäivällä sen verran, että ehdin vähän kasvimaata ja kasvihuoneita siistiä. Nuorimmainen nukkui kiltisti ensimmäistä kertaa lämpöisissä vaunuissa isoveljen työntäessä vaunuja edestakaisin pihassa. Ja ihan kokonaan en malttanut sikalastakaan poissa pysyä. 

Onneksi pian saa laittaa lapset nukkumaan ja mennä itsekin saunan kautta peiton alle!

2 kommenttia

  1. Onnea pienoiselle sekä koko perheelle. Varmasti on hoitajia ympärillä, ainakin toistaiseksi. Suloinen pieni poika, pitkät hiukset.

    VastaaPoista