TERRA PROVENCE

Sain testattavaksi Compagnie De Provencen Terra-tuotteita. Valitsin kokeiluun Marseille-palasaippuan, käsivoiteen ja suihkugeelin. Nyt tuotteet on testattu, arvioitu ja hyväksi sekä toimiviksi todettu!
 
 

MARSEILLE-PALASAIPPUA
Olen jo kauan aikonut ostaa Marseille-saippuaa kaupasta ihan vain huvin vuoksi testattavaksi, sillä olen kuullut sen monipuolisista käyttömahdollisuuksista. Saippuaa voi käyttää mm. nahkasohville, kangastekstiileille, siivoukseen ja ihon puhdistukseen.


Itse veistin veitsellä paloja lakanapyykin sekaan ja yleispuhdistusaineeksi siivouspäivänä. Marseille tehosi myös vauvan kakkatahroihin; laitoin palan liotusveteen ennen pyykkikonepesua ja nyt pyyhe on ihan puhdas. Ensi keväänä aion testata tuotetta mattojen pesuun. 

Lapset eivät kovin innostuneet saippuan tuoksusta mutta itse tykkään siitä. Tulee jostain syystä mieleen mummola, kesä ja puhdas, ulkona kuivuva pyykki. 


KÄSIVOIDE
Valitsemani käsivoide oli Olive verte - green olive, oliiviöljyn ja kerman yhdistelmä. Tuoksu on mieto ja kauniin ulkonäön lisäksi käsivoide saa lisäpisteitä kätevästä pumppupullosta. Mielestäni voide imeytyy nopeasti ihoon eikä jätä paksun rasvaista tuntumaa käsiin. Vaikka se on koostumukseltan kevyt, voide kosteuttaa tehokkaasti. 

SUIHKUGEELI 
Testattava suihkugeelini, Verveine citronnée - lemon verbena, on raikkaan ja sitruksisen tuoksuinen. Tuote on oliiviöljypohjainen ja se sisältää sheavoidetta. Sen valmistuksessa ei ole käytetty keinotekoisia väriaineita eikä myöskään eläinrasvoja. Se on dermatologisesti testattu.


Terra-tuotteita myyvät Suomessa muun muassa Stockmann-tavaratalot, Oulun ja Tampereen Sokokset, Alajärven Sisustus Kokon, Kauhavalla Sisustus Stars, Lapualla Kukkakauppa Latva-Rasula sekä Seinäjoella Sapira. 


Postaus toteutettu yhteistyössä maahantuojan kanssa.  
Linkin takaa löytyy lisätietoja tuotteista ja muista olemassa olevista tuoksuvaihtoehdoista. 

2 kommenttia