Tervetuloa Liiveriin!

Nyt se on esittelykunnossa! Tämä on yksi niistä mahtavista ideoista, jotka piti päästä toteuttamaan heti: oleskelupaikka kesäksi ja syksyksi. 

Lähtötilanteesta on nopeasti napattu yksi kuva ja toinen kuva on otettu painepesuripesun jälkeen. Seinät, lattiat, katto ja kaikki huonekalut pestiin huolellisesti. Liiveriin oli kerätty jos jonkinmoista romua, pääasiassa rikkinäistä ja käyttökelvotonta tavaraa, jotka pääsivät sitten suoraan pääsiäiskokkoon tai roskalaatikkoon. Kaikki käyttökelpoinen säästettiin ja varastoitiin muualle. Seasta löytyi myös palopostin ja vanhojen rekien (kuvissa toinen niistä, katolla hirsien päällä) kaltaisia aarteita.


Ja tässä alla tämän aamun tilanne kuvina. Liiveri on valmiina keskiviikon synttäreille. Vielä kukkia pöytään ja oven eteen niin hyvä on!

Seinän vieressä olevasta penkistä poistin vanhat maalipinnat ja maalasin kannet valkoisella. Pinta jäi kuitenkin hiomisenkin jälkeen niin epätasaiseksi, että oli parempi laittaa siihen puhdas matto päälle. Ei kenenkään vaatteet mene sitten ainakaan rikki.

Sivusta vedettävä sänky kaivettiin takatuvasta rautaromun alta esiin. Se on hieno ja hyvässä kunnossa vaikkakin myös ootrattu..

Tarkoituksena on asentaa sen verran sähköjä, että syksyn tullen saa jotkut kivat tunnelmavalot kattoon. Se on kuitenkin miesten homma ja siksipä juuri se on vielä tekemättä. ;) 

5 kommenttia

 1. siis vau!! aivan mieletön paikka!

  ps.minimanissa (ainakin) oli kivoja konstsmiden kirkkaita partyvaloja n.30e/pkt. Sen tapaisia paljon näkee laitettuna.

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuli upeee tila. Hienosti oot sisustanut, kyllä kelpaa istuskella vaikka tuossa sohvalla.

  VastaaPoista
 3. Sulla on loistava estetiikan silmä...aivan upeaa toi sun rustiikkityyli! Ja ahkerakin olet...kolmen pienen lapsen äiti ja maatilan emäntä!

  Kyllä miehesi voikin olla ylpeä ihanasta emännästään!

  Ja vielä yksi kehu; tää sun blogisi on kyllä parasta luettavaa mitä täältä netistä löytyy <3

  VastaaPoista