ELOKUU!

Tänään ei ole mitään erityistä päivitettävää, päivitetään silti! Heinäkuun viimeisenä iltana kävin ulkona ja siellä se oli, ensimmäinen merkki: syksyinen viileä tuuli puhalsi ja tuoksu ulkona oli muuttunut. Syksy. Surullista, että se tuli jo kun kesäkin vasta alkoi. Tämä kesä meni ihan hujauksessa! Toinen varma syksyn merkki on se kun rupean ripottelemaan tuikkuja sinne tänne ja polttelen niitä pimenevinä iltoina. 

Tässä muutama kuva pienestä diy-projektista. Maalasin kaksi vanhaa puutapeilla kasattua ikkunaa valkoiseksi. Kiinnitin niihin koukut ja ohuet ketjut. Eilen tilasin perhekuvia, joita sitten toivottavasti ennen viikonloppua teippailen noihin ruutuihin kiinni. Tähän ikkunoiden alle sopisi hienosti pieni lipasto mutta se on lähes mahdotonta asetella niin, ettei olisi kulkuväylällä. 

Nyt olisi kova himo päästä tekemään käsillä jotain projektia. Mielessä on pikkueteisen maalaus jahka mies muuttaa puimuriinsa, syöttötuolin entisöinti jahka mies muuttaa pois sieltä puimuristaan ja joskus talven aikana yksi lipasto/kaappi pitäisi entisöidä tulevaan esikoisen huoneeseen sopivaksi. Tällä viikolla tyydyn vain siivoamaan ja sisustelemaan kotia sunnuntain ristiäiset mielessä. Tässä muuten kuvia vuonna 2009 Ikeasta ostamastani Viirivehkasta, jossa on pahimpina hetkinä ollut vain muutama kuiva lehti. Jokaisen muuton kohdalla olen  miettinyt onko jo aika heittää hyvästit tälle. Näköjään vanhan talon ilma sai senkin kohdalla ihmeitä aikaan: ensimmäinen kukka! Lehtiäkin taitaa olla ennätysmäärä.Ja tässä tyttären kylvämiä Malooppeja, joita neiti on joka päivä muutaman tuonut maljakkoonsa. Ovat kyllä todella kauniita!


Päivällä kaksi kissanpentua muutti uuteen kotiin. Yksi jäi vielä meille loppuviikoksi.Mukavaa viikkoa! Toivotaan, että saadaan vielä aurinkoa ja sadepilvet katoavat.

1 kommentti

  1. Mullakin oli viirivehka, se kasvoi ja kasvoi lopulta mä kyllästyin ja heitin pois. Vei niin suuren tilan. Ihana kuva kissa+ poika :)

    VastaaPoista