TÄLLÄ VIIKOLLA

Tällä viikolla on tullut vastaan pari pientä asiaa, jotka teki erityisen iloiseksi. Sain parhaan ystävän ja lasten kummitädin kylään keskiviikkona (ja sunnuntaina kummisedän kanssa!). Juteltiin, kahviteltiin ja päätettiin käydä pikaisesti kaupassa. Hienoa kun on tuommoinen ystävä, joka uskaltaa itse hakea kahvimaidon jääkaapista kun tämä homepää ei sitä itse muista pöytään nostaa, auttaa pyytämättä lasten kanssa kun mun kädet ei riitä eikä puo nouse tuolista ja antaa huomiota lapsille, jotka sitä kaikin keinoin yrittää saada. Varsinkin nyt kun on vauva talossa!


Keskiviikkoiltana saatiin vielä naapureita piipahtamaan. Nyt kun ei olla enää naapuruksia tuon aikaisemmin mainitun tyypin kanssa, kävi meillä hyvä tuuri täällä uudessakin kodissa naapurien kohdalla. Tytär on saanut siel paljon kaivatun oman kaverin. Vaikka ikäeroa muutamia vuosia onkin, ei se tunnu leikkejä paljon haittaavan. Neiti kyläilee innokkaasti tien toisella puolella. Karkaisi sinne vaikka joka päivä jos saisi. Tällä hetkellä on muodissa piirtää pari viivaa korttiin ja käydä heittämässä se itse naapurien postilaatikkoon. 

Ja yksi vähän isompi asia, joka teki todella iloiseksi kuluneella viikolla. Lehtien seassa oli rauhassa kasvanut 3,794 kiloa painava kesäkurpitsa! 
Puinnit oli hyvin käynnissä kunnes tänään tuli vesisade. Kuivaaja on huruuttanut yötä päivää. Yhtenä iltana poika ajoi vaarin kanssa kotipihaan traktorilla kello 22.45. Juustokuu kuulemma paistoi jo ja hommia ei voinut lopettaa yhtää sen aikaisemmin kuin muutkaan miehet. Seuraavana aamuna pikkuinen työmies oli hereillä jo seitsemältä ja odotti koska homma jatkuu: "Joko kaste on pian kuivunut?".


Eilen nostin sipulit kuivumaan, toissapäivänä heittelin syyslannoksen perennoille ja marjapuskille. Rypäleet näyttää kasvihuoneessa kypsiltä, ne saa käydä keräämässä jonakin aamuna.

Rupesin pikkueteistä remontoimaan ja nyt kun se olisi muovimaton ja listojen kiinnitystä vaille valmis, otetaankin takapakkia ja ruvetaan vielä tasoittelemaan valmista maalattua seinäpintaa kitillä. Ja sitten maalipintaa uusiksi. AAAARRRRGH! Ja naisetko ei muka osaa päättää?

2 kommenttia