KULKURIN KARTANO

Sain joku aika sitten testattavaksi muutamia Kulkurin kartanon Kaunis-tuotteita: pyykkietikka, keittiösaippua, sokerikuorinta, hohkakivisaippua ja hunaja-sitruunapalasaippua. 

Kaunis-tuotteet ovat luonnonmukaisia ja käsintehtyjä kotimaisia saippuoita, jotka valmistetaan Luvialla.

Näistä tuotteista paras ja monikäyttöisin on ollut tuo pyykkietikka, jota olen käyttänyt sekä pyykin seassa pyykinpesukoneessa ja tehnyt siitä siivoussuihkeen kodin pintojen puhdistukseen. (Ohje suihkeen sekoituksse.) Pyykkikoneessa tuote kirkastaa värejä tekstiileissä sekä neutraloi pyykkiainejäämiä vaatteista ja itse pesukoneesta.  Myös keittiösaippua on monipuolinen tuote, se vastaa sappisaippuaa. Olen pessyt tuotteella sekä käsiäni että keittiön tasoja mutta se sopii myös tekstiileihin tahrojen poistoon. Täältä löytyy lisätietoa keittiösaippuan käytöstä.


Sokerikuorinta ja jalkoihin tarkoitettu hohkakivisaippua sopivat pienen luksushetken luomiseen pitkän päivän jälkeen. Valitsemani sokerikuorinta on tuoksultaan Laguuni ja se sisältää sokeria, kaakavoita ja Kuolleen Meren suolaa. Piparmintun ja limen tuoksuinen hohkakivisaippua jätti jalat pehmoisiksi ja kevyen tuntuisiksi.
Hunaja-sitruunapalasaippua sopii käytettäväksi päästä jalkoihin. Meillä se päätyi käsisaippuaksi, jota lapsetkin mielellään käyttävät.


Tuotteita on saatavilla tässä lähialueilla ainakin seuraavilta jälleenmyyjiltä:  
Sisustus Tarvike Stars, Kauhava
Kaunis Coto, Vaasa 
Deco Christines, Laihia
Sapira, Seinäjoki

Yhteistyössä S. Luhtala ja Kulkurin kartano

Ei kommentteja