KUULUMISPÄIVITYS

Eipä olekkaan tullut istahdettua koneelle päiviin. Ulkona on niin hieno ilma, että tietokoneen ääreen istuminen ja blogin päivittäminen on ollut viimeinen asia mielessä. 


Puinnit on puitu tältä syksyä. Sikalassa on aloitettu taas harvennukset. Viime yönäkin lastattiin rekkaa. Pian pääsee pesupuuhiin!
Kasvimaan satoa on kerätty talteen ja vapaat hetket oon istunut sohvalla katsomassa Downton Abbeyn tuotantokausia kutomus tai vauva sylissä. Edellinen paha TV-koukutus oli keväällä kun innostuin Matkantekijästä. Eilisen susihavainnon jälkeen kanit siirrettiin tänään ulkoa sisätiloihin. Myös koiralle on luvassa lämpimiä öitä eteisessä. Sitä varten pitäisi löytää halvalla kaksi porttia sisäoviin. Onneksi vielä ei ole kurakelejä niin sen mielellään sisälle päästääkin..


Sisustusvimmassa ja sisutuslehtien inspiroimana tuvassa on tapahtunut pieniä muutoksia. Kovasti oon yrittänyt vähentää tavaroiden määrää ja vaihtaa tummia huonekaluja vaaleisiin. Siitä kuvia kun seuraavan kerran ehdin koneen äärelle istahtaa.

Mukavaa viikon jatkoa!

1 kommentti