MUISTUTUS

Pikainen muistutus vielä ensi viikonloppuna järjestettävistä Käsityö-messuista Seinäjoki-areenalla. Sen verran olen ehtinyt omaa ostoslistaani tehdä, että Dropsin vauvalankaa Tiitteröisen villahousuihin sekä jotain huopatossuihin kelpaavaa lankaa. Aion nimittäin nyt vihdoinkin kokeilla huovutettujen varrellisten tossujen tekoa. Ostoslistassa on lisäksi tilaa muutamille heräteostoksille, joita toivon tekeväni!Tässä kuvissa kaksi viikon sisään valmistunutta käsityötä. Huivia aloin tehdä jo kesällä. Ohje oli simppeli: joka kerroksella lisätään silmukoita reunassa langakierroilla. Huivi aloitettiin kärjestä muistaakseni neljällä silmukalla. Tähän kolmion malliseen huiviin meni kaksi kerää Novitan Puro batik-lankaa. 

Pihlaja-sukat tein ystävälle pienen vihjauksen seurauksena. Langat Nallea ja 7 veikkaa. Huomenna nähdään sopiiko ne käyttäjälleen ollenkaan mutta ainakin tuli harjoiteltua lisää kirjoneuletta ja neljän langan kuljettamista yhtä aikaa. Ohje on omasta päästä googlettamalla saaduista ideoista ja malleista. 

Nähdään messuilla!

2 kommenttia

  1. Harmi kun en voi tulla käsityömessuille. Viime vuonna kävin. Olisi mullakin jotakin listaa, mutta jääköön ensi vuodeksi, jos leikkauksen jälkeen , toipumisjakson jälkeen, taas kävely onnistuisi.

    VastaaPoista