VIIMEISTELTY KAUNOKAINEN

Eipäs mennyt laatikkojen uusiminen talveen vaikka täällä niin epäilin. Äiti ja isä kävivät ne askartelemassa ja hiomassa, maalaus jäi mulle. Tässä kuvat sekä alku- että lopputilanteesta.Ja olihan näissä laatikoissa sovittelemista. Jokainen laatikko piti tehdä omilla mitoillaan, sillä rungon laatikoiden paikat olivat eri mittaiset jokaisen laatikon etu- ja takaosan leveydestä.


Viime viikko oli todellakin hyvien kierrätyslöytöjen viikko. Facesta ostin kahdella eurolla uudet verhot eteiseen ja lauantaina kierrettiin Ykkösbasaari. Kierros täytyi toki jättää kesken kun kori ja vaunut täyttyivät vaatteista, Sikun traktoreista ja Bruderin leluista ennätysajassa. Heti ulko-ovella vastaan tuli tämä muumikannu, jota en ollut vielä hankkinut. Nyt hyvä tilaisuus tuli eikä hintakaan ollut kauppoja kovempi (ja kävin eilen ostamassa uusimmankin esi-isillä kuvitetun kannun).

Kierrätysviikko huipentui sunnuntaina kun kävin ostamassa 60 eurolla uudenveroiset Emma-tuplavaunut, jotka bongattiin torista. Hintaan kuului yksi "unikaukalo" ja sateensuoja. 
 


P.S. Muistakaahan Käsityömessut ensi viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin Seinäjoki-areenassa! Toivotaan hyviä löytöjä meille jokaiselle messuilijalle.

3 kommenttia