HAPPYPOTAMUS NRO 1

Tässä se nyt on. Ensimmäinen Happypotamus, jonka kutsumanimi on vielä päättämättä. Kaksi vielä lupasin virkata. Tämä meni esikoiselle unikaveriksi, prinsessa jo kovasti odottaa omaa pinkkiä hippoaan ja täytyyhän vauvallekin omansa olla.


Ohjeen ostin Ravelrysta. Se maksoi noin 7 euroa ja oli piiiiiiiiitkä: 35 sivua englannin kielisiä ja hyvin tarkkoja ohjeita. Lankana käytin Dropsin You 6 -lankaa. Vähän jäi harmittamaan kun vanut näkyy noin paljon läpi mutta tässä vaiheessa en enää muuta lankaa tai virkkuukoukkua. Tehdään seuraavatkin samalla kaavalla, ettei lasten tarvitse tapella.Täällä vietetään kotona sunnuntaita töitä tehden ja kovasti suunnittelen viikkosiivousta ensi viikolle. Pyykin pesua, traktorien pesua ja muuta. Ehdottomasti tällaisen koko perheen kotoilusunnuntain yksi parhaista puolista on se kun ei tarvi sikalan askareille mennä yksin. Ja lasten perään on katsomassa yksi lisäsilmäpari. 

Tekisi mieli leipoa iltapäiväkahville jotain juustokakkua. Mutta se taitaa jäädä haaveiluksi kun ei osaa päättää mitä tekisi ja sitten pitäisi jaksaa ajella kauppaankin. 


Ennen karjalanpaistin ja valkosipuliperunoiden valmistusta aion hoitaa viimeisen kerra tälle vuodelle nurmikon leikkuun ja koivun lehtien silppuamisen. Leikkurilla ajelu on ihan parasta hommaa!

Mukavaa sunnuntaita!

1 kommentti